May the Force be with you

maanantai 11. helmikuuta 2008

Epäkuntoa

Eilen valitin turhan krapulaista oloa lauantaina juotuun viinamäärään suhteutettuna. Tänään totesin, ettei eilinen olo mitään krapulaa ollut. Menin aamulla töihin, mutta luovutin jo puolen tunnin kuluttua. Värväsin erään työkaverin hoitamaan koulutuksen, joka minun piti pitää, ja rahjustin kaupan kautta kotiin. Ei mitään hajua, mistä taudista on kyse - siis jostain "oikeasta" vai taasko astman aiheuttamasta epäkunnosta. Nukuin kuuden tunnin päiväunet ja sänkyyn ryömiminen tuntuu silti tosi houkuttavalta vaihtoehdolta. Miten mielenkiintoisena arjen pitävätkään pienet fyysiset krempat!

Aion suosiolla pysyä kotona huomennakin, olo on sen verran ällö. Sitäpaitsi tästä taudista olisi paree parantua aika pikaisesti, sillä torstaina pitäisi päästä ratsastamaan, lauantaina laskemaan ja ennen kaikkea siksi, että kahden viikon kuluttua kulutan rinteitä Alpeilla ja siellä ei kiinnosta olla vajaakuntoinen.

Seuraava siirto tälle päivälle on käydä tekemässä lasi sekamehua, raahata painavat keuhkoni sohvalle peiton alle ja katsoa telkkarista Huippumalli haussa ja muita laatuohjelmia. Iloista viikonalkua teille muillekin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parempia vointeja sinne! Äläkä hötkyile liian aikaisin töihin!
Minäkin värkkäsin itselleni blogin. Jos käyt kurkkaamassa, niin tunnistat varmasti. ;)

Rooibos kirjoitti...

Tänks, patty! Koitan tauteilla rauhassa - paitsi että huomenna menen töihin... Eihän tätä kestä, kun tauti ei ole kunnon tauti vaan ihme olotila. No, huomenaamulla käyn kuunteluttamassa keuhkoni ja jos lekuri sanoo, että keuhkoissa asuu pikkuoravia, niin sitten harkitsen uudelleen töihin menoa.