May the Force be with you

maanantai 18. helmikuuta 2008

Wanted: kalsaripaita - elävänä tai kuolleena!

Laitoin eilen Karpalon muinoisen supportin innoittamana meiliä kustantamoihin X ja Y siitä, että josko he voisivat ystävällisesti lähettää hylkäyskirjeensä Gammasta, ettei turhaan tarvitse venailla. Katsotaan, kestääkö vastauksen saaminen meiliin yhtä pitkään kuin hylsyn lähetys, eli tuollaiset 8 kuukautta ;).

Töissä oli melko raskasta viime viikon sairastamisen jälkeen. Aina kun on pois töistä pitempään kuin viikonlopun, on vielä tuplasti vaikeampaa yrittää miettiä, että niiiin, mitä ja miksi muka? No, ei saa valittaa: neljä päivää jäljellä ja sitten irtoan Alppilomalle. Yritinkin tänään töiden jälkeen valmistautua matkaan ja kipitin pitkin kauppoja etsien a) tietynlaista kalsaripaitaa (siis aluskerrastopaitaa) ja b) kokovetoketjullista fleeceä. On sitten vaikeaa. Eihän helmikuun lopussa enää voi kuvitellakaan, että kumpaakaan tuotetta löytäisi oikeassa a) koossa, b) värissä, c) laadussa. Paitsi että yhden kalsaripaitaehdokkaan löysin ja kokoakin oli vielä jäljellä. Harmi vain, että paita maksoi 65e. Oli se sen näköinenkin, ei sen puoleen. Jos absoluuttisesti mitään muuta ei löydy, joudun ehkä sitten sortumaan siihen harmaanmustaan, ihan oikeasti aika seksikkääseen kalsaripaitaan - jollei joku ole siihen mennessä ostanut sitä minun kokoani pois kaupasta.

3 kommenttia:

Karpalo kirjoitti...

Raportoithan siitä kirjeiden laadusta sitten, eikö vaan?

Olikos se jotenkin niin että olit saanut siitä jostain hylsyn ja parista paikasta ei ollut kuulunut mitään.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

"Käy töissä ja kirjoittaa silti"
Hauska lause ja mielenkiintoinen blogi, aion tutustua lähemminikin.

Rooibos kirjoitti...

Karpalo: jees, heti kun X ja Y suvaitsevat noteerata meilini ja viskaavat hylsyllä, niin kerron kyllä täällä. Gammastahan on siis tullut yksi hylsy ja kolme kuoliaaksivaikenemista. Kahteen kustantamoon lähetin nyt meiliä, kolmanteen en vielä, kun en oikein keksi niiden nettisivuilta, että mihin osoitteeseen se kannattaisi laittaa.

jaanaba: velkam, velkam, tähän Rooibosin ihmeellisen tavalliseen maailmaan ;). Tarjolla ähinää ja puhinaa ja valitusta ;). Jos haluat tietää, mikä on "käy töissä ja kirjoittaa silti" -lauseen kääntöpuoli, tsekkaa oikeasta sivustasta linkki "Minä ennen" :).