May the Force be with you

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kirja ja aamut ja illat

Ostin tänään kesän tiiliskivikirjan. Viime kesänä se oli Totuus Harry Quebertin tapauksesta ja tänä kesänä Sarah Watersin Parempaa väkeä, joka on saanut suitsutusta joka puolella. Olisin ostanut omaksi ilman suitsutuksiakin, koska kaikki Watersilta lukemani on ollut hyvää, mutta kiva tietää, että muutkin ovat tykänneet kirjasta.

Minulla on ongelmia nukkumaanmenon kanssa tätä nykyä: ei onnistu. Aamuisin väsyttää ja koska työaamuja on vielä jäljellä ihan reilusti ennen lomaa, pitäisi kyllä kyetä nousemaan. Ajattelin mennä tänään ajoissa nukkumaan. Saa nähdä. Kello tulee yhdeksää ja tässähän voisi vielä tehdä vaikka mitä. Sataa sentään; auringonpaisteella on niin hankala irrottaa päiväpuuhista ja tyyntyä sängyn puolelle.

2 kommenttia:

E.K kirjoitti...

Totuus Harry Quebertin tapauksesta on yksi parhaista kirjoista joita olen elämäni aikana lukenut. Se on tiiliskivi, mutta sen luki muutamassa päivässä koska oli niin hyvä. Toivottavasti kirjailija julkaisee kohta jotain uutta ja yhtä hyvää. Watersia en ole vielä lukenut. Varsinkin Vieras kartanossa kiinnostaa, koska olen kuullut siitä niin paljon hyvää.

Äh, univaikeudet ovat syvältä. Nukkumaanmeno on ollut todella vaikeaa viime aikoina, väsyttää, mutta uni ei tule. En tiedä mistä johtuu koska ei ulkona niin valoisaa ole. Onneksi tässä taloudessa on kaksi herätystä, sillä eilen olin sammuttanut omani ilman minkäänlaista muistikuvaa tästä tapahtumasta.

Rooibos kirjoitti...

E.K.: Suosittelen Watersia todella lämpimästi! Vieras kartanossa on huippu, ja suosittelen sen lukemista kesällä ;). Luin nimittäin sen itse lokakuussa ja syksyn pimeät eivät olleet hyväksi heikkohermoisuudelleni :D.