May the Force be with you

tiistai 19. tammikuuta 2016

Osittais-Lyyti

Nyt alkaa noiden omien nettisivujen kanssa lyyti kirjoitella. Vihdoin. Onneksi meillä ei lasketa, nimittäin sitä, että miten pitkään noiden kanssa pusatessa on mennyt ja kuinka monta tuntia kulutettu. Ja tähän sellainen pepsodent-hymyä irvistävä hymiö. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ;). Ja enää pitäisi keksiä jotain sisältöä niille sivuille. Niin siis kaiken tämän ähellyksen jälkeen raamit ovat kunnossa, mutta sisältö puuttuu. Sitä ähellän sitten taas jossain toisessa vaiheessa.

Se asia, missä lyyti on ihan hiljaa eikä kirjoita yhtään mitään, on edelleen Volvon nimi. Voi jestas. Miten voi olla niin vaikeaa. Pää on kuin tyhjä tynnyri, kumina vain kuuluu. Tällä hetkellä parhaalta ehdotukselta tuntuu nimi, jossa on vain kahden päähenkilön nimet ja that's it. Ei kovin mielikuvituksekasta. Jotenkin epäilyttää, että onko Volvolle olemassa muuta hyvää nimeä kuin Volvo. Kyllähän sille joku nimi saadaan, siitä olen ihan varma, mutta onko se juuri oikea nimi, vai onko se vain nimi, siinäpä vasta kysymys.

Ai niin. Uhosin alkuvuodesta, että kirjoitan raakatekstiä, mieluummin joka päivä. Öö. Eilen en. Toissapäivänä kyllä. Tänään olisi vissiin syytä. On hiljainen ilta. Ihan hyvin voin kirjoittaa iltasivut. Se tekee hyvää. Vaikka yhtäkkiä alkoikin muka väsyttää hirveästi. Onhan kello tietysti jo kahdeksan. Krhm. Taidan ottaa iltapalaa ja kirjoitella sitten vähän. Jospa se avaisi jotain, tai sitten ei. Jospa se olisi vain sanoja, jotka tulevat ulos minusta, koska ne voivat tulla. Sellainen kirjoittaminen tekee hyvää. Ei vaatimuksia eikä oletuksia, vain pientä vihreää orasta, joka puskee hentona mustasta maasta ja kirjoo sen vihreällä langalla.

2 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Onko sulle tulossa kirjailijasivut? Pistä sinne ainakin blogiosio myös :) Mulla on käsis läpäissyt julkaisupäätöksen ja sille pitäisi alkaa miettiä nimeä. Ekaa kertaa nimeä ei ole..mutta saatamme valita sen, jonka kustantamolla syksyllä kehiin heittivät. Tsemppiä nimen mietintään, kyllä se sieltä ilmaantuu. Ja siis kyllähän myös päähenkilöiden nimetkin voi toimia hyvin. Mulla esikoisessa on niin ja jälkeen päin ajatellen se on paras mahdollinen nimi kyseiselle kirjalle.

Rooibos kirjoitti...

Joo, tämä blogi siirtyy kirjailijasivuille sitten kun aika on :).

Onnea kustannuspäätöksestä :)! ja kiitos nimitsempistä. Nyt on taas vähän epätoivoinen olo sen kanssa, mutta kai se siitä, joskus. Ei vissiin yksikään kirja ole jäänyt ilman nimeä...?