May the Force be with you

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Laiska

Olen ollut laiska bloggaaja, mutta eipä ole ollut mitään blogattavaakaan. En ole ajatellut mitään, mistä olisi ollut blogikirjoitukseksi asti. Enkä ole ajatellut Volvoa. En yhtään. Tänään hämmennyin muistaessani, että ainiin, se uusi ääni, mikä piti kehittää Volvoon, jaa jaa, ai niin, tosiaan. Ehkä on ihan hyvästäkin, että reaalimaailma on vienyt aika paljon aikaa. Päällä on ollut muutama päivä omaa aikaa niin, ettei kirjoittaminen ole haahuillut syyttävänä taustalla. Haluan luottaa siihen, että tämä tauko ajatustyöstäkin on tehnyt hyvää. Sunnuntaina voisin yrittää taas kirjoittamista, ja ensi viikolle olen buukannut kalenteriin varauksen, jonka kohdalla lukee oma ilta. Se on se ilta, jolle ei tungeta mitään muuta toimintaa kuin kirjoittamista. Korkeintaan pyykinpesua, koska se ei vaadi juuri mitään tekijältään. Mutta ei liikuntaa, ei tapaamisia, ei mitään aktiviteettia. Kirjoittamista vain. Jos pääsisin taas takaisin Volvoon pikku hiljaa.

2 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Laiska bloggaajuus sai minut heti samaistumaan. :D

Tuo oma ilta kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, saatan joskus matkia. Hassua, miten lyhytkin homma, vaikka lenkki, voi keskeyttää kirjoittamisen pariksi tunniksi, kun pitää pukeutua, käydä suihkussa, syödä, koomata, ja etsiä jälleen kirjoitusfiilistä. Tosin ideointivaiheessa liikunta tekee usein hyvää, mutta se onkin eri juttu.

Pyykkikoneen hurina on oikeastaan hyvää taustamölyä kirjoittamiselle. :D

Tsemppiä! :)

Rooibos kirjoitti...

Lila, kiitos tsempeistä :). Pyykkikone on tosiaan hyvää taustameteliä - minun pitäisikin laittaa se pyörimään. Ja ensi viikolla kirjoitan enemmän, tänään vähän aloittelen. Ja tuo, että keskeytymätön kirjoitusaika tekee hyvää - kyllä! Vaikka liikuntakin tekee hyvää kirjoittavalle ihmiselle, niin kummasti se vaan katkaisee puuhat, niin kuin sanoit. Ja jos on aikaa töitten jälkeinen ilta, niin mieluummin käytän sen kunnolla hyväkseni kuin katkaisen sillä, että lähden välissä liikkumaan. Jos on kokonainen päivä aikaa, niin sitten se on eri juttu, mutta päivässä onkin paljon enemmän tunteja kuin illassa :).