May the Force be with you

tiistai 20. lokakuuta 2015

Ei mikään yllätys

Nimittäin se, että olen taas kipeänä :(. Tämä syksy on ihan superkypsä sairastamisen suhteen. En ole ollut kuin muutaman viikon terveenä kesäloman jälkeen, enkä niitäkään peräkkäin. Ja nyt taas, tautia pukkaa. Toivottavasti saamani antibiootit julistavat minut pian terveeksi ja muut tropit pitävät minut jatkossakin terveenä. Pitäisi käydä töissä ja pitäisi kirjoittaa Volvo, mutta koska en ole sitä ihmislaatua, joka voi tehdä yhtään mitään järkevää kipeänä, niin sekä päivätyöt että kirjoittaminen kärsivät - ja hermot myös! Ärsyttää ja väsyttää. No, jospa tämä tästä. Jospa. Etten olisi sitten sairaana enää tänä vuonna enkä mielellään ensi vuonnakaan.

Eilen illalla sain sen verran aikaan, että luin Emmi Itärannan Kudottujen kujien kaupungin loppuun. Itäranta on lempikirjailijoitani, Teemestarin kirja oli hieno ja niin on tämä uusinkin. Eniten ihalen Itärannan kieltä. Miten hän valitseekin sanat, jotka osuvat niin täydellisesti toisiinsa ja maaliin. Kateeksi käy. Sellaisella hyvällä tavalla.

Tänään lääkitsen itseäni vielä teellä ja Downton Abbeyllä. Toivottavasti olen huomenna tarpeeksi kunnossa kyetäkseni töihin ja muihin tavallisiin asioihin.

2 kommenttia: