May the Force be with you

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Vaaleanpunaista keittoa

Menin töiden jälkeen kirjoituskahvilaan ja ilahduin tosi paljon siitä, että Volvo tuli taas. Olin kirjoituskahvilaan mennessä väsynyt ja tuntui siltä, että sekin on hyvä, jos saan kirjoitettua edes jotain raakatekstiä, ja että tuskin Volvoa. Siksi se olikin niin iloinen yllätys, että kun sain kirjoitettua hetken aikaa, se tuntui samalta kuin aina ja antoi energiaa. Helpotus.

Tämä ilta on ainoa takuuvarma kirjoitusilta tällä viikolla. Perjantai ehkä, mutta en tiedä vielä. Ensi viikolla minulla on kirjoitusvapaata maanantaina ja perjantaina. Toivottavasti ne auttavat ja pääsen eteenpäin.

Minulla on keitto kiehumassa. Tulossa kasvissosekeitto kurpitsasta ja muista sesongin vihanneksista ja juureksista. Laitoin myös yhden punajuuren. Taitaa tulla vaaleanpunaista soppaa. Kunhan olen syönyt, kirjoitan vähän lisää. Siirrän tiedostoon ainakin tuon, mitä kirjoitin töiden jälkeen kirjoituskahvilassa. Ei se ole mitään erityisen suurta, eikä erityisen pitkä pätkä, mutta täydentää viimeperjantaista työtä. Pienin askelin. Yritän olla ajattelematta, mitä kaikkea pitää vielä tehdä, ja keskityn yhteen asiaan kerrallaan. Nyt on tämä työn alla ja sitten kun tästä on selvitty, niin seuraava asia. Kyllä se siitä.

Ei kommentteja: