May the Force be with you

maanantai 21. joulukuuta 2015

Ei tule flunssa, ei tule flunssa!

Jätin tänään liikunnan väliin ja nyt tuntuu, että valinta oli ihan hyvä. Onko sittenkin tulossa jotain typerää flunssaa? En voi olla kipeä nyt, en vaan voi. Pitää lomailla. Pitää rentoutua lomalla ja tehdä kivoja asioita. Ei maata huonokuntoisena sängyn pohjalla. Yyh! Ei sillä, loma ei ole alkanut vielä, mutta silti. Älä tule paha tauti, älä ollenkaan.

Olen yrittänyt väsätä kotisivuja itselleni taas tänään. Ongelmana on se, että en viitsisi paneutua kotisivujen askarteluun ihan kauhean paljon, joten käytän valmiita sivustopohjia. Niissä on ongelmana se, että niitä ei voi muokata niin paljon kuin haluaisin. Lopputulema: käytän tuntikaupalla aikaa valmiiden juttuja muokkaamiseen tai sen yrittämiseen. Siinä ajassa olisin jo opetellut, miten Drupal toimii, tai Joomla, tai mikä tahansa. No, katsotaan. Kyllä minä muuten olisin tyytyväinen nykytilaankin, mutta kun aion siirtää tämän blogin sitten sinne kotisivujen yhteyteen ja ongelmana on juuri se, etten saa sivuston muuta ulkonäköä nätiksi, jos blogin rakenne ja ulkonäkö on toimiva, ja päinvastoin. Mutta kun haluan molemmat. Luulen, että jossain vaiheessa joudun taipumaan ja askartelemaan sivut alusta asti itse, ilman valmiita palveluja ja sivupohjia. Boring :).

Tiskit likoavat. Mietin laiskasti sitä, mitä pakkaan joulunviettoon mukaan. Pitää ottaa kaksi kirjoitusvihkoa, koska tuo nykyinen on ihan lopussa. Pitäisi ottaa terve Rooibos mukaan sinne lomanviettoon. Taidan mennä keittämään rooibosta ja lisätä siihen kilon inkivääriä ja hunajaa ja sitruunamehua. Ja jos vaikka menisi nukkumaan puoli yhdeksältä, niin kuin lapsena.

Ei kommentteja: