May the Force be with you

torstai 6. syyskuuta 2012

Maljapuhetta ja muita kiitoksia

Sain tänään kommentteja Piistä uudelta lukijalta. Hymyilyttää. Tekee niin kovin hyvää, kun teksti saa lukijan. Onhan Pii luettu monesti aikaisemminkin, mutta uusi lukija on uusi lukija ja hänen mielipiteensä auttavat hahmottamaan, mitä teen Piille: otan mukaan Kreikkalaisiin. Heivatkoon kustantamo sen sitten pois, jos eivät tykkää.

On myös kivaa, että tämän lukijan jälkeen blogosfäärissä on joku, joka tietää, mistä puhun, kun puhun Kreikkalaisista :).

Sitäpaitsi sain Ahmulta pallon, jonka Ahmu oli saanut Deeltä, joka oli ollut iloisella tuulella. Tässä ohjeet:
1. Kirjoita listaustyyliin parin rivin maljapuhe, jossa listaat viisi asiaa, josta sinulle tulee erityisen hyvä mieli/mistä olet kiitollinen.
2. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin.


Tässä minun maljapuheeni:
1.  On ihanaa, että tajusin syksyllä 2007 tarvitsevani kirjoitusblogia. En arvannut silloin, miten paljon tästä saa ja miten paljon omia ajatuksia selventää, kun voi pähkäillä kirjoittamista blogissa.
2. Syksy, sama kuin Ahmulla. Minä en tosin saa nukkua vielä viileässä kodissa, mutta viileämmässä kuin kesällä ja koko ajan viilenee. Taivaallista. Sitäpaitsi syksy on paras vuodenaika. Pimeä ei haittaa. Saa käpertyä. Ja syksy on uuden alku, paljon enemmän kuin vuodenvaihde.
3. Hyvin kiitollinen olen siitä, että rakkaillani on kaikki jos ei täydellisesti, niin kuitenkin ihan hyvin. Ei suuria suruja, ei mitään, mikä musertaisi täydellisesti alleen. 
4. Minulle tulee hyvä mieli myös, kun katson uutta puputauluani tai kun Funky Bambiani. (Bambini on ihan omanlaisensa, sain valita kankaat itse.)
5. Lomapäiviä tulossa. Tarvitseeko sanoa enempää?

Ihanien, positiivisten, kauniiden asioiden ajattelua lähetän eteenpäin seuraaville:
Ihanalle Leijonalle, sitkeälle Helmi-Maarialle, Outi L:lle, joka on kanssakulkija,  positiiviselle Paulalle sekä Narratiivien eelle, jota olen lukenut pitempään kuin ehkä ketään muuta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaunis, Rooibos :)
-Leijona

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Kiitos! Ja voi miten ihania nuo bambit!! Herttileijaa kuinka söpöjä!

Paula kirjoitti...

Jee, kiitos! Kiittää en olekaan muistanut ihan vähään aikaan :-)...

Rooibos kirjoitti...

Hih, olkaatten hyvät! Ja Helmi-Maaria: Nuo bambit on niiiiiin ihania... Hirveä hinku hankkia toinen. Olen jopa miettinyt että hankkisin töihin työpöydän kulmalle bambin, jos tuo kotibambi tulee pahasti mustasukkaiseksi ;).

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, mikä ihana bambi. Täytyy tulla katsomaan. Halauksia Keskuspuiston laitamilta.