May the Force be with you

torstai 12. kesäkuuta 2014

Lehti

Kävin tänään Stockmannilla ja ostin lehden nimeltä Skriva. Lehti kirjoittamisesta, ikävä kyllä ruotsiksi ja minun ruotsini ei ole hirveän hyvässä huudossa tätä nykyä, mutta ostin joka tapauksessa. En ole ollenkaan varma, että innostun lehden sisällöstä sitten kun tankkaan sen läpi, mutta jotenkin tuo houkutti: kiiltävät kannet (pahoittelut huonosta kuvan laadusta tuossa alla, en jaksa ottaa parempaa kuvaa), kansikuva kuin missä tahansa aikakauslehdessä, sisäsivujenkin paperi naistenlehtilaatua, ylipäätään kuin mikä tahansa lehti, mutta kirjoittamisesta. Ostin. Luen jossain vaiheessa, katsotaan mitä olen mieltä. Jos ei muuta, niin tuleepahan hangattua ruostetta harvoin käyttämäni ruotsin kielen päältä.

Mitä muuta tänään? En oikein tiedä. Ei aikaa ajatella. Lukija 1 antaa minulle palautteen Volvosta juhannuksen jälkeen. Tarkoittaa, että siinä kohtaa tulee sitten se hetki, kun alan kirjoittaa uudelleen. Seuraavaa versiota. Olen pureskellut Tuntemattoman lukijan palautetta ja se muhii päässäni koko ajan ja tekeytyy siellä. Sitten kun alan taas, osa työstä on jo tehty, ajatustyöstä siis, ei mitään muuta tietenkään.

Alakulo ja väsymys sekoittuvat toisiinsa. Keittiössä on paljon pikkutomaatteja. Lattialla kirjoja, ja pöydällä myös. Koko päivä on ollut sateinen, mutta se ei haittaa, koska ei ole ollut kylmä. Sitäpaitsi sade on hyvä. Jotenkin kotoisa. Sopii mielialaan, sillä riitelisihän se minun pääni sisuksen kanssa, jos aurinko paistaisi pilvettömältä oikein ilolla.


2 kommenttia:

M~ kirjoitti...

Skriva on hyvä lehti, käyn kirjastossa aina lukemassa :). Käyttökelpoisia vinkkejä ja kiinnostavia haastatteluita. Tykkään mm siitä osiosta, joissa kustannustoimittajilta kysytään kannattaako tehdä noin vai näin ja mitäs sitten tapahtuu.

Rooibos kirjoitti...

Pitää siis tutustua tarkemmin - vielä en ole ehtinyt! Toivottavasti ruotsintaitoni riittää...