May the Force be with you

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Sanokaa hyviä asioita

Joskus huolestuttavien päivien iltoihin puhkeaa kriisejä ja vaara on ilmassa tiheänä ja tahmeana, ja vatsalihakset puristuvat pelosta kasaan. Silloin on hyvä, jos on ystävien seurassa kun odottaa uutisia ja toivoo niiden olevan olosuhteisiin nähden hyviä ja pelkää huonoja. Tällä kertaa väliaikatiedot olivat ookoon puolella, olosuhteisiin nähden. Toivon ja uskon, että tämä kriisi painuu vielä olosuhteisiin nähden hyväksi. Ja tänään oli hyvä, että uutisia odottaessa pystyi puhumaan tai olemaan hiljaa ystävien kanssa. Ystävien läsnäolo kevensi taakkaa ja piti rauhallisempana kuin ilman heitä. Kiitos Hillokuningatar, kiitos Hillokuningattaren mies. Kiitos siitä, että kuljette rinnalla ettekä vetäydy pois. Ja kaikille teille jotka luette tämän - sanokaa rakkaillenne, että rakastatte, että he ovat tärkeitä. Sanokaa ystävillenne, että he ovat tärkeitä ja että arvostatte heitä. Olkaa kiitollisia niistä rakkaista, jotka ovat luonanne. Ajatelkaa hyviä ajatuksia. Maailmassa on ihan tarpeeksi pahoja asioita ilman, että niitä ajattelee vielä itsekin.

Ja nukkukaa hyvin tänä yönä.

8 kommenttia:

Karenina Unska kirjoitti...

Kiitos, Rooibos. Voimia sinulle ja ihana kuulla, että ystävien tuki on läsnä.

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Jaksamisvoimaa! Leppoisaa juhannusta!

Nimetön kirjoitti...

Lämpimiä ajatuksia, Rooibos.

Tuo viimeinen lause -se on elämänohje, jota on iloni ja velvollisuuteni noudattaa.

Än

Nimetön kirjoitti...

Rakas Rooibos! Kiitos ihanista sanoista ja eilisestä myös. Olet tärkeä meidän koko perheelle <3. Ja mikä kunnia olla koodinimeltään Hillokuningatar!

Elina P. kirjoitti...

Paljon voimia sinne. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin.

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Karenina Unska - ystävät ovat kyllä ihana asia.

Kiitos, Helmi-Maaria!

Än, kiitos - ja hyvät unenlahjat ovat kyllä hieno asia :).

Elina: Kiitos, toivotaan.

Ja Hillokuningatar, <3! Sait Hillokuningattaren nimen jo vuosia sitten täällä blogissa, kun annoit kaurapuuroiltojen iloksi sitä omenahilloa joskus :). Siitä nimi edelleen.

Nimetön kirjoitti...

Muistan sen hyvin :). Superhieno nimi. Halauksia, HK.

Rooibos kirjoitti...

:)