May the Force be with you

perjantai 5. helmikuuta 2016

Päivän puuhat

Vaikka aamulla oli kaksintaisteluolo, niin päivä on ollut huomattavasti rauhaisampi kuin olisi voinut luulla. Olen korjannut kässäriä. Joidenkin kustannustoimittajan merkintöjen kohdalla ei ole miettinyt yhtään, vaan toteuttanut ne suorilta. Joitain olen miettinyt ja toteuttanut tai jättänyt toteuttamatta. Joitain asioita olen täsmentänyt ja tiettyihin kohtiin kirjoittanut rivin tai pari lisää. Olen double-checkannut yksityiskohtia ja kiittänyt sitä, että on netti ja sieltä voi tarkistaa, eikä tarvitse kävellä kilometrimääriä pienten faktatietojen perässä. Olen pitänyt taukoja ja sitten taas jatkanut. Olen menossa sivulla 39, mikä ei ole kauhean paljon, kun ottaa huomioon, että sivuja on 177 ja eniten korjausta vaativat kohdat ovat vielä edessäpäin. Aion edetä kässärin kanssa vielä tänään. Jos vauhtini olisi 40 sivua päivässä, en ehtisi hoitaa kässäriä loppuun viikonlopun ja vapaan maanantaini aikana. Ja kun edessä on niitä kohtia, joita pitää korjauskirjoittaa ja joihin pitää lisätä uusia yksityiskohtia, niin hommaa tosiaan on vielä. Onneksi on aikaakin. Tänään minulla ei ole ohjelmassa mitään, joten voin pitää taukoja ja jatkaa sitten taas vaikka iltamyöhään asti. Paitsi etten voi, koska nukuttaa hirveästi jo nyt, mutta noin niin kuin kuvaannollisesti.

Sitä paitsi. Ilmoitin aamulla ensi töikseni Volvon nimen kustannustoimittajalle. Se on nyt se kustannustoimittajan ehdotus, En ole 100% varma vieläkään, mutta tuolla mennään. Ja se on hyvä. Melkein tuntuu siltä, että liian hyvä pikku Volvolle. Ja sitten kun alan kirjoittaa seuraavaa kässäriä, niin muistuttakaa jo ensimmäisen version aikana, että sitä nimeä voisi alkaa miettiä sillä kertaa ihan ajoissa...

Tekee ihan hirveästi mieli nukkua päiväunet. Pelkään vaan, että jos nukun vielä tähän aikaan päivästä, niin en saa illalla unta. Takana on jo kaksi huonounista yötä ja haluan olla freesi Volvoa varten tänä viikonloppuna, joten päiväunien ottaminen nyt tuntuu aika riskipeliltä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska kirja tulee myyntiin?

Rooibos kirjoitti...

Hei anonyymi! Volvo julkaistaan elokuussa, jos aikataulut pitävät kutinsa.