May the Force be with you

perjantai 19. helmikuuta 2016

Väliaikoja

Volvo on korjattu kustannustoimittajan punakynämerkintöjen pohjalta. Sen jälkeen annoin kässärin levätä hetken, ennen kuin kävin sen tällä viikolla uudestaan läpi. Äsken tein tuon toisen kierroksen poikimat korjaukset käsikirjoitukseen. Seuraavaksi lähetän kässärin takaisin kustannustoimittajalle ja jään odottelemaan. Huh. Jännää. Ja kiirettä on pitänyt. Oli paljon helpompaa hoitaa se punakynäversion läpikäynti ja sen vaatima editointi vapaapäivinä verrattuna tähän, että tällä viikolla tein hommat töiden jälkeen illalla. Tällä viimeisellä kierroksella oli toki paljon vähemmän tehtävää, mutta silti. No, nyt on taas yksi vaihe pulkassa. Ja seuraavaksi jännitän sitä, että millainen kansi Volvolle tulee. En osaa yhtään kuvitella. Ihan ensimmäiseksi kuitenkin lepään, sillä olen ansainnut pientä rentoutumista.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Mistä kirjasi kertoo, tai miten tiivistäisit sen yhteen, kahteen lauseeseen?

On mukavaa, kun julkaistaan kirjoja kirjailijoilta, joihin on tutustunut blogien kautta jo silloin, kun kirja oli vasta haave. Onnea sinulle!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos onnistteluista, anonyymi :)! En vielä kerro Volvosta tämän enempää - pian se on kuitenkin ajankohtaista ja katsotaan, miten osaan sitten vastata kysymykseesi :).