May the Force be with you

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Keidas

Yllätin itsenikin kymmenen jälkeen nyt illalla. Yhtäkkiä vain avasin wordin ja kirjoitin puhtaaksi viimeisimmät hyvät raakatekstiaihiot parin viikon takaa. Olin luullut olevani väsynyt, liian kuumissani kirjoittamaan. En ollut, tuntui hyvältä. Lähetin puhtaaksikirjoittamani tekstin itselleni sähköpostilla (varmuuskopiointi on kaiken a ja o) ja samalla lähetin myös muita novellinraakileita. Sellaisiakin, joiden en muistanut olevan olemassa. Luin, silmäilin läpi, hämmennyin. Niitä on ihan muutama ja niistä on hyvä jatkaa kesälomien jälkeen, alkaa kirjoittaa toden teolla. Niistä ja Kreikkalaisista. Kivaa, että minulla on uusia tekstejä Kreikkalaisten hiomisen rinnalle. Pelkkä hiominen on välillä vähän raskasta, mutta kun sitä voi tasapainottaa tuoreemmalla tekstillä, homma toimii.

On ihanaa, että on kesä, että on järjettömän kuuma ja hermostuttavan hiki. Että voi pyöräillä elämänsä ensimmäistä kertaa Hietsuun ja lillua viileässä meressä kaulaa myöten ja olla taas nihkeännahkea kun vihdoin pyöräilee takaisin kotiin. Mutta kaiken tämän ihanuuden jälkeen tulee syksy, vuodenkierron arki. Se tarkoittaa kirjoittamisrutiineja. Kylläpä ajatus tuntuu hyvältä :).

3 kommenttia:

kahil77 kirjoitti...

Kesällä kirjoittaminen on kivaa! Lämpö ja valoisuus ovat saaneet minut suorastaan energiseksi kirjoittajaksi, pari viikkoa on mennyt niin, että näppäimistö on laulanut iltaisin pikkutunneille asti :)

Rooibos kirjoitti...

Kahil77: Vau! Onnea energisyydestä :) - minä en perinteisesti saa kesällä kirjoitettua juuri lainkaan. Sitten ne hetket, kun tekstiä tulee tuntuvatkin erityisen kivoilta. Jotenkin kesällä ei vaan jaksa keskittyä, ja pitäisi olla ulkona kun on hyvä ilma ja ja ja... :).

kahil77 kirjoitti...

No juu, arvaa kuka taas hyytyy syksyllä, kun telkkarissa alkaa taas pyöriä kaikki sarjat jne? :D