May the Force be with you

tiistai 7. tammikuuta 2014

Tänään x 5, huomenna x 1

Tänään palasin arkirutiiniin eli töihin. Liikunnan aloittaminen puuttuu vielä tehtyjen asioiden listalta. Jos senkin saisin takaisin jossain vaiheessa, niin jaksaisin varmaan paremmin.

Tänään sain metsästettyä kirjakaupan alennusmyynnistä lisää tyhjiä kirjoitusvihkoja. Kesällä ostin niitä kymmenen, tänään viisi. Voi olla, että käyn hakemassa vielä toiset viisi. Pakko hankkia varastoon, koska en yhtään tiedä, milloin hyvä onneni loppuu ja sitten joudun hankkimaan jotain toisia kirjoitusvihkoja, koska voihan olla, että noiden valmistus lopetetaan. Mikä olisi kriisi, koska olen kirjoittanut noihin samanlaisiin kierreselkävihkoihin nyt yli kuusi vuotta ja olen addiktoitunut paperin kokoon sekä laatuun.

Tänään ei ole tullut huolestuttavia uutisia sairaalarintamalta, joten nautin nyt tästä. Tilanteet muuttuvat kuin vuorovesi ja kaikesta hyvästä pitää nauttia.

Tänään ostin myös kirjoja. Ihan kuin niitä ei olisi ollut jo ennestään. Ihan kuin en olisi ensin voinut lukea näitä, mitkä omistan jo. Ja en vieläkään löytänyt täydellistä kirjaa tähän hetkeen. Enkä muuten suosittele tuota Anne B. Ragden Satunnaista seuraa. Harvinaisen huono kirja!

Tänään tulee Downton Abbeyn kaksituntinen erikoisjakso telkkarista. Tekisi mieli jotain hyvää syötävää sen kanssa, mutta ulkona sataa, enkä todellakaan jaksa raahautua yhtään mihinkään, koska olen kastunut tänään sateessa jo kaksi kertaa.

Huomenna menen kirjoituskahvilaan kirjoittamaan. Menen. Oi.

Ei kommentteja: