May the Force be with you

torstai 21. elokuuta 2014

Sekulipussi

Ihan vahingossa ostin taas yhden kirjan. Se oli keittokirja, niitä ei lasketa, eihän? Nimimerkki "lähti lapasesta jo kuukausi sitten".

Yritin ostaa myös elämäni ensimmäisen e-kirjan, mutta ei onnistunut, koska minulla on muka väärä käyttöjärjestelmä kännykässä. Pitäkää tunkkinne, johan sitä luettavaa onkin paperiformaatissa.

Tänään näin tivolivalot, steampunkhenkisiä soittimia, lettuja, veistoksia, pronssisia lintuja, lyijylasi-ikkunoita ja ruokaa. Seuraavaksi unta.

Kirjoitin neljä sivua raakatekstiä. Yritän nyt vähän edes melkein joka päivä. Jotain, mikä pitäisi äänen auki ja sormet vireessä.

2 kommenttia:

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Kohtalotoveri - mä ehdin jo tilata (onneksi ilmaiskappaleen) yhdestä e-kirjasta, mutta ElisaKirjan kännykkäsovellus ei latautunut "liian vanhan" käyttiksen takia.

Rooibos kirjoitti...

Maria, onneksi sinulla oli ilmaiskappale! Minä olin ihan viittä vaille ostamassa omaa ekirjaani ja viime hetkellä tuli mieleen, että ainiin, toimiikohan se kännykässä. Ja pitää kyllä sanoa, että onnetonta tuo, ettei toimi windows-puhelimissa Elisa Kirjan ekirjat! Surkeaa. Odottelemme siis parempia aikoja ja valveutuneempia palveluntarjoajia ;).