May the Force be with you

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

D = done

Hylsyputki avattu kustantamo D:n kirjeellä. Ihan tavallinen perushylsy, paperikirje. Mikseivätköhän laita sähköpostilla? Tästä se taas lähtee, ei mitään uutta auringon alla siis. Aurinko sitäpaitsi näkyi tänään - kun menin töihin, se paistoi silmään niin kuin maahan pudonnut kolikko. Yleinen haluttomuus ja pienoinen toivottomuus jatkuu täällä, eikä tuo D:n hylsy tuonut siihen mitään uutta eikä lisännyt sitä. Näillä mennään niin kuin on aina ennenkin menty.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muta, mutta sinua luen - kirjoituksiasi kovin mielelläni...jatka, jatka...kirja sieltä syntyy ja se vasta onkin suurenmoinen.
- :)

Anonyymi kirjoitti...

Voipuneita.
Hiljaisuuden lumpeita -
värisevin siivin.
Ovat rakkaansa menettäneet.
-

Rooibos kirjoitti...

Hei Anonyymi(t)! Kiitos kommenteista ja tsempistä ja runosta :). Kiva että viihdyt blogissani! Kyllä nuo hylsyt otetaan rutiinilla vastaan ja makustellaan ja sitten jatketaan matkaa. Niin kuin aina ennenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tekisit runokirjan, sellaisen missä olisi pakotonta sekä kaunista. Niin kuin näissä sanoissasi blogitekstissäsi. Olen nauttinut suunnattomasti vapaasta runo-ajatus tekstistäsi ja näkisin sen kirjana kirjahyllyssäni. Parempaa kuin monet mitkä siellä jo ovat... Oi, kunpa tekisit näistä runoistasi kirjan.
-

Anonyymi kirjoitti...

Harvinaisen nopeaa toimintaa. Heillä on ilmeisesti pitkäksi aikaa julkaistavaa jonossa.
Än

Nina kirjoitti...

Marraskuu on pahin kuukausi saada hylsy, mutta toisaalta vain marraskuussa voi kokea sen, miten paljon kuppi teetä ja kynttilät voivat lohduttaa. Samaistumisterveiset täältä...!

Karenina Unska kirjoitti...

Luin juuri, että kustantamot ovat tällä hetkellä kovilla ja tällä hetkellä sopimukset ovat erityisen tiukoilla. Ja vielä lisämausteena esikoiskirjailijuus. Eli älä anna periksi ja nujerru nyt, vaikka yksi hylsy tulikin. Vain yksi hyväksyntä kuitenkin tarvitaan. Tarkoitukseni ei siis tässä ollut lannistaa, vaan kannustaa. Eli juurikin näin: lämmintä juomaa ja kynttilänvaloa ja uutta kohti.
Nyt todistan, etten ole robotti.

Maija Haavisto kirjoitti...

Anonyymi: Nopein hylsy minkä minä olen saanut tuli 8 minuuttia(!) käsikirjoituksen lähettämisestä. Alku kuulemma ei sytyttänyt. Vähän mälsän tuntuista, olisi nyt edes lykännyt ruokatunnin yli tms. No, onneksi toisen kustantamon mielestä alku nimenomaan oli tosi vetävä. :->

Rooibos kirjoitti...

Anonyymi: Kiitoksia luottamuksesta ja etenkin kauniista sanoista - enhän minä osaa kirjoittaa runoja :). Mutta kiitoksia!

Än, joo, julkaistavaa on ehkä jonossa. Kiva kuitenkin, että olivat näin nopeita, että saa edes jotain vastinetta. Ehkä tylsintä on se, että ei kuulu yhtään mitään.

Nina, kiitos samaistumisterveisistä :). Mitä tulee kuukausiin, niin kyllä se huhtikuu on kuukausista julmin ;).

Karenina Unska, onpa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :)! Niinhän se on, että ajat eivät ole parhaita. Onneksi tämä hylsy lähinnä piristi minua, ja kun lopettaakaan ei voi, niin kyllähän tämä taas tästä ;).

Maija - hyvä esimerkki siitä, miten erilaisia mielipiteitä kustantamoilla voi olla :). Tuo 8 minuuttia on kyllä aika tyly kyllä! Minun nopein hylsyni on saatu kaksi päivää lähettämisestä ja se oli myös herttaisin hylsy mitä olen ikinä saanut :).

vaarna kirjoitti...

No höh. :(

Onneksi tämä on vain yksi kustantamo monien joukossa. Älä luovu toivosta!

B. N. kirjoitti...

Harmi :( Toivottavasti tuulet kääntyvät kohdallasi vielä. Ja toisaalta kiva, että kuitenkin vastasivat.

Ärsyttävintä on, jos mitään ei kuulu. Siksi tuntuu aika ankealta, että WSOY harkitsee kokonaan ei-vastausten lähettämisestä luopumista.

Rooibos kirjoitti...

Vaarna ja B.N.: Kiitos kommenteista! Tuulien kääntymistä odotellessa :). Ja B.N., totta, on kyllä tylsää, jos Södikalta ei saa enää hylsyjä - kun pahinta on se tyhjyyteen huutaminen kuitenkin lopulta.