May the Force be with you

tiistai 25. marraskuuta 2014

Inspiraatiohaaste

Sain Katjalta ihanan tunnustuksen ja paljon niin nättejä sanoja inspiraatiohaasteessa, että menin ihan hämilleni. Nyt olisi sitten aika lunastaa haaste ja kertoa, mitkä kolme blogia inspiroivat minua. Ja samoin kuin Katjalla, minullakin olisi paljon enemmänkin listattavaa kuin kolme blogia, jotka inspiroivat, mutta pysytään nyt ruodussa. On muuten hauskaa, että sain tämän haasteen juuri Katjalta, joka on aika uusi blogituttavuus, mutta joka tuntuu nyt jo läheiseltä täällä blogimaailmassa :). Joten kiitos Katjalle!

Minun inspiroivat blogit ovat

Magdalena Hain blogi 
koska Magdalena Hai tekee mitä haluaa ja muut tekevät mitä osaavat. Aito ja rento kirjailija, hieno Gigi&Henry-sarja, steampunk, hyvä asenne. Tsemppaava esimerkki, vaikka ei varmaan yritä olla esimerkki.

Lumiomena
koska Lumiomenan Katja kirjoittaa kivoista kirjoista, kirjoittaa kauniisti ja blogi on kaunis, jotenkin sellainen hengähdyspaikka. Sitäpaitsi Lumiomena on ollut eetterissä melkein yhtä kauan kuin Rooibos kirjoittaa, ja se on myös inspiroivaa. Lumiomena oli ensimmäisiä kirjablogeja, joihin muistan tutustuneeni ja siitä asti olen myös lukenut.

Ihminen välissä
koska Siinan huumorintaju kirkastaa harmaimmankin päivän ja saa suun vetäytymään vinoon hymyyn. Siinan lapsen ja miehen blogikoodinimet ovat niin mahtavia, että nekin jo hymyilyttävät, ja kursailematon lähestymistapa on kovin rento. Sitäpaitsi Siina bloggaa usein elokuvista ja sivistää minua sillä tavalla.

Kiitos teille ja kiitos kaikille muillekin, joiden blogeja seuraan - sivupalkissa on pitkä rimpsu kivoja blogeja, joihin en ehkä kovin usein jätä kommenttia, mutta joita luen silti :). Ja vaikka viimeisen viikon aikana olen päivittänyt tuskin lainkaan, niin täällä ollaan silti ja muhitellaan kaikenlaista. Tai toivon ainakin, että kaikenlaista. Kyllä se siitä, kunhan vain saan pienen rakosen itselleni.

5 kommenttia:

Katja / Kirjojen kamari kirjoitti...

Ihanaa, että haaste sai jo jatkaa matkaa! Kolmen valinta on vaikeaa, mutta toivotaan että haaste kulkee oikein etäälle ja tavoittaa lopulta maailman ääretkin...

Rooibos kirjoitti...

Joo, oli kyllä vaikea valita vain kolmea blogia!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, joka lämmittää mieltäni. <3

Sinua kiitän blogistasi, jota luken säännöllisesti. Kommentoin liian harvoin, mutta täällä vakituisten lukijoiden joukossa olen. Ja kerron, että sinäkin innostat minua. :)

Siina kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi, tulin tosi iloiseksi! On erityisen kiva kuulla tunnustusta semmoiselta, joka on itse niin loistava.

Rooibos kirjoitti...

Katja, kiitos <3 ja Siina, apua - olisipa loistavaa, jos olisin loistava :D! Kiitos näteistä sanoista molemmille!