May the Force be with you

torstai 19. maaliskuuta 2015

Syvällinen analyysiosio

Minusta muuten tuntuu, että tämä blogi on aika tylsä. Kirjoitan nykyään siitä, että olen kirjoittanut vähän kässäriä, tai siitä, että en ole kirjoittanut yhtään, mutta että aion kyllä jonain tulevana päivänä kirjoittaa vähän. Miten valtavan mielenkiintoista! No, lohduttaudun sillä, että tälläistä tämä nyt on. Enkä osaa juuri nyt (enkä oikeastaan ikinä) analysoida mitään älykästä kirjoittamisestani. Kaikki energia menee siihen, että töiden jälkeen saan sanoja paperille edes suunnilleen oikeasta aiheesta ja oikeassa järjestyksessä. Että sori vaan, te jotka vielä jaksatte lukea, tylsää on ja ei tämä tästä tämän riemummaksi muutu - ennen kuin saan sen sopparin, hehheh.

Sen verran kyllä voin analysoida, halpaa kyökkispsykologiaa, että kirjoittaminen on edelleen se ankkuri, joka kiinnittää minut itseeni silloin kun meinaan olla tuuliajolla. Ja näköjään se voima, joka tällaisina päivinä saa minut vähän paremmalle tuulelle kun muun päivää olen murjottanut. En ole ihan niin irrallani kun saan kirjoitettua vähän. En ole kenenkään muun armoilla silloin kun saan kirjoitettua vähän.

Ja huomenna on auringonpimennys. Pitää muistaa katsoa ikkunasta puolen päivän aikaan, että hämärtääkö. Itse aurinkoa ei siitä ikkunasta näe, joten ei tule houkutusta katsella kohti.

5 kommenttia:

E.K kirjoitti...

Maailma tarvitsee blogeja arkisesta kirjoittamisesta. Eli juuri sellaista, tänään kirjoitin, tänään en tyylisiä postauksia. Ainakin se on osakseen yksi syy miksi hymyilen aina kun huomaat että sinulta on tullut uusi kirjoitus.

Än kirjaimiajasanoja kirjoitti...

Minulla on krooninen angsti tyhmistä blogipäivityksistä.
Sitä on kiva pitää, seurata sitä kautta itse omaa kirjoittamistaan ja vertaistuen vuoksi, mutta kun ei ole aikaa kunnollisiin postauksiin...sitten niistä tulee tuommoisia, hätäisiä roiskauksia :P
Mutta parempaankaan en nyt ratkea.

vaarna kirjoitti...

Miksi sinulla pitäisi olla erityylinen blogi? Minä nimenomaan pidän siitä, että bloggaajien blogi on omannäköinen ja kuuloinen. Arkisetkin jutut tulee aina luettua, vaikka aina ei keksi kommentoivaa.

Jatka ihan rohkeasti samalla linjalla! Kirjoittaminen blogin ulkopuolella on kumminkin se pääasia. ;)

Malna kirjoitti...

Minustakin tuntuu usein, että blogini on tylsä. Toisaalta minusta ei tunnu, että sinun blogisi olisi tylsä. Olen ollut viime aikoina huono kommentoija, mutta on kiva lukea muidenkin arkisia kirjoitus- tai kirjoittamattomuuskokemuksia. Riisuu mystisyyttä ja painetta kirjoittamisesta ja muistuttaa, että on monia muita eri elämäntilanteissa mutta samalla tavalla sovittamassa kirjoittamista rakoihin, välillä enemmän ja välillä vähemmän onnistuneesti, ja tekemässä pieniä huomiota.

Rooibos kirjoitti...

E.K.: Kiitos :). Arkinen blogi tämä on aina ollut ja sellaisena pysyy ;).

Än: Talk about hätäiset roiskaisut :D. Been there done that! En yleensäkään edes lue läpi mitä tuli kirjoitettua, tuuppaan sanat ruudulle ja myöhemmin huomaan että jaa, tuollaista tuli kirjoitettua. On se kiva, että on vertaistukiblogeja, sekä kirjoittamisen että bloggaamisen suhteen :). Että tsemppiä sinne kirjoittamiseen :).

Vaarna: Jooei, en ajattelekaan, että minulla pitäisi olla erilainen blogi. Aloitin aikanaan blogin siksi, että saisin kirjoittaa ajatuksia muistiin ja jos en jaksaisi kirjoittaa mitään "oikeaa" niin ainakin blogia. Tämä tyyli täyttää sen tarpeen, mitä minä blogin pitämisestä haen, joten hyvä niin. Ja kiva kun on erilaisia blogeja :).

Malna: Ehkä oma arki on aina tylsempää kuin muiden tylsä arki, mukamas :)? Ja kyllä, tuossa olet oikeassa, että tekee hyvää lukea siitä, että muidenkin kirjoittaminen on pienistä rippusista kasattua ja harvalla on aikaa kokonaisiin päiviin tai täyspäiväiseen kirjoittamiseen. Joskus meinaa omaan napaan tuijottaessa unohtua että muilla on ihan samat ongelmat ajankäytön kanssa kuin itselläkin ;).