May the Force be with you

perjantai 24. syyskuuta 2010

Shoppailua teipattuna

Kolmas erilainen kinesioteippaussetti menossa. Sain tänään tämän uusimman ja tuntuu todella tehokkaalta ainakin siinä, että muistuttaa erittäin hyvin, missä asennossa pitäisi olla. Minulla on erittäin paljon taipumusta ns. neandertalilaistyyliin eli pää valahtaa kropan etupuolelle ja sehän tekee tosi pahaa niskalihaksille ja ilmeisesti lähes kaikelle päälaesta alaspäin. Tämä tension neck -teippaus tuntuu kuitenkin tosi huomiotaherättävältä verrattuna edelliseen, joten jospa tämä auttaisi myös paremmin. Eli suomeksi sanottuna niska-hartiavaivat jatkuvat yhä.

Kello on puoli kaksitoista, mikä tarkoittaa, että nukkumaanmenoaikani on jo ohi. Ainakin arjen nukkumaanmenoaika, ja miten viikonloppu muka poikkeaisi asiasta ;)? Sen verran kuitenkin sanon, että Suomalaisen kirjakaupan alesta tarttui mukaan Zadie Smithin Kauneudesta ja Michael Cunninghamin Säkenöivät päivät. Yhteensä 8 euroa. Tärkein ostos oli kuitenkin viisi muistikirjaa, tai siis lasten piirustusvihkoa, niitä samoja, joita olen käyttänyt kirjoitusvihkoina jo pitkään. Ihan autuasta, että löysin niitä lisää! Jäljellä olikin enää yksi käyttämätön ja ehdin jo miettiä, että mistä löydän kirjoitusvihkoja, joissa kaikki olisi näin kohdillaan: koko, paperin laatu ja paksuus, kannet, kierteet - kaikki. Nyt on varastoa taas vähäksi aikaa :).

3 kommenttia:

Tillman kirjoitti...

Säkenöivät päivät on merkittävä kirja,jota kannattaa maistella hartaasti.

Olen lukenut sitä puoli vuotta matkakirjana, junan kolkkeessa ja asemalaiturien viimassa. Kolme tarinaa saavat lukijan miettimään sitä, miksi ihmeessä kirja maksoi vain 2 euroa ( Joensuun kirjakauppa, ennen joulua 2009)

Alku on vähän väsyttävää, mutta lopussa lukijalla on jo juoksuaskelia.

Kohtuullinen valinta, väitän

Kesäminkki kirjoitti...

mä puolestani olen pitänyt oikeastaan kaikista cunninghameista (koti maailman laidalla -kirjasta ihan erityisesti <3 ) paitsi tuosta. jännittävä kuulla, miten suhun putoaa.
bongasin samaisesta alesta johanna sinisalon linnunaivot sopuhintaan 3 €. harmi että mulla on se jo, ja vinkkinä että se todella kannattaa hankkia, se on hieno ja hämmentävä ainakin minusta.

Rooibos kirjoitti...

Ilmeisesti pitää ottaa Säkenöivät päivät mahdollisimman nopeasti lukuohjelmaan, jotta saan tietää, kumman tunnelmiin kallistun - vaiko sitten johonkin ihan muualle :). Palaan tähän, jahka kirja on luettu :).

Kesis: Minä hiplasin noita Linnunaivoja (vai pitäisikö sanoa että tuota Linnunaivoja?), mutta en sitten ostanut, koska se löytyy siskon kirjahyllystä. Ehkä se on taas niitä kirjoja, jotka luettuaan toivoisi, että kirja olisi oma ja sen saisi laittaa omaan hyllyyn ;). Jos vain jossain välissä ehtisi lukea kaiken!