May the Force be with you

maanantai 12. elokuuta 2013

Arkeen

Kirjoitin äsken sen verran, että muokkasin erään novellin ongelmakohdat saamani palautteen perusteella. Nyt väsyttää taas tai edelleen - totuin lomalla niihin minulle normaaleihin yhdeksän tunnin yöuniin ja paluu arkeen eli seitsemän tunnin yöuniin ei ollut kauhean menestyksekäs. Yritän kyllä työarkena nukkua sen kahdeksan tuntia yössä, mutta useinhan se jää pelkäksi kauniiksi aikomukseksi.

Kirjoitin, niin. Teksti oli yksi vanha tuttu ja kun sain sen ongelmista palautetta, tiesin heti ne suuntaviivat, joiden mukaan tulisin tekstiä muokkaamaan. Toivottavasti tuo riitti, että asia tuli selväksi, mutta ilman alleviivausta.

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Neljätoista työpäivää jäljellä ennen kuin on syyskuu ja minä pois töistä. Kuukausi on kuitenkin aika lyhyt aika kirjoittamiselle. Olisi suunnitelmiakin. Toiveita ja haluja myös. Yritän pitää itseni aisoissa, etten kuvittele saavani maailmaa valmiiksi yhdessä kuukaudessa.

Novellin muokkaus oli ensimmäinen iltapuhteiden to do -listalla ja se toinen oli palautteen antaminen erään kanssakirjoittajan novellista. Molemmat on jo tehty. Reipas tyttö. Jäljellä on sitä tavanomaista: pyykin ripustamista, vaatteiden silittämistä, ulkoilua. Huomenna on taas ilta.

Ei kommentteja: