May the Force be with you

lauantai 21. marraskuuta 2009

In my dreams

Huh. Firman pikkujoulut takana. Pikkujouluissa ei tapahtunut mitään, mitä en olisi olettanut siellä tapahtuvan, eli oli aika perussetti. Viime yö ei kylläkään ollut perussettiä, sillä näin lämminhenkistä unta eräästä henkilöstä. Vähän liiankin lämminhenkistä, sillä uni ja tosielämän toiveet eivät ole kaukana toisistaan. Herääminen krapulassa tuntuikin sitten aika ankealta, kun piti todeta, että uni ei ollutkaan totta ;). Ystävä, jolle masentuneena tekstasin, että onpa nyt ankeaa, vastasi rohkaisevasti, että joskus unet toteutuvat. No, en jää pidättämään hengitystä sitä odotellessani.

Karmea sadekeli muuttui ihanaksi auringonlaskuksi. Taivas on jumalaisen kaunis, jääkaappi on täynnä ruokaa ja olo on ihan jees, paitsi että ramasee. Ei ollenkaan huono krapulapäivä. Nyt ajattelin ottaa levon kannalta ja hyysätä hiukan kättä: kylmäystä kiukustuneelle jännetupelle ja sitten mobilatintapaista päälle. Illalla sisko tulee käymään, huomenna urheilua ja elokuviin. Kuulostaa asialliselta.

ps. Kuulin firman pikkujouluissa huhun, että otin keväälle virkavapaata siksi, että olisin muuttamassa Kajaaniin. Sitä huhu ei kertonut, että mitä siellä Kajaanissa tekisin koko kevään.

Ei kommentteja: