May the Force be with you

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Vettä kaikkialla

Olen yrittänyt saada vettä virtaamaan tänään. Tai oikeammin yrittänyt puhdistaa lähdettä, jotta se pulppuaisi iloisesti. Raakatekstiä 22 sivua. Lähinnä ei-mitään, mutta sohaisin tuossa pari runontapaista ja puuhatessani huomasin, että yksi raakatekstipätkä olisi ehkä ihan hyvä lisä Tauhin, jonka kanssa olen vähän kitkutellut viime aikoina. Kirjoittelin siis Tauhin puolisen sivua lisää - katson joku päivä, että miten lisäys istuu joukkoon ja pitääkö sille tehdä vielä mitä.

Pitäisi tiskata ja pakata pääsiäiseksi. Päivä on ollut vetinen ja sumuinen. Aamulla yritti pientä auringonpaistettakin, mutta ei paljon. On kummaa kävellä ulkona sateessa kaiken talven jälkeen. Kummaa istua kotona, kun sade napsahtelee ikkunalautaan vaikka ikkunasta näkyy vielä paljon lunta. Märkää kaikkialla.

Kirjoitustöihin tulee pakollinen pääsiäistauko. Yritän kyllä kirjoittaa jossain välissä raakatekstiä, etten ihan kuivu kasaan, mutta tiedän, että mitään suurta on turha odottaa. Sen verran hommia pitää tehdä kuitenkin, että täytyisi lukea yksi kirja loppuun ja lausua siitä mielipiteensä. Onneksi se on ihan hyvä kirja - tai kiva, miten sen nyt ottaa - hiukan se aiheuttaa ahdistusta kun samaistun ehkä vähän liikaa päähenkilöön.

Rupean valuttamaan vettä tiskejä varten. Huomenna on huhtikuu.

Ei kommentteja: