May the Force be with you

torstai 10. marraskuuta 2011

Ai että otsikko vai?

Ei, en voi väittää että säntäisin tänään innosta kiljuen Kreikkalaisten kimppuun. Sori vaan Kreikkalaiset. Ajatus kirjoittamisesta on kyllä hyvä, mutta voisiko ensin nukkua 12 tuntia ja käydä juoksulenkillä auringonpaisteessa? Ai että en? Niin minä vähän ajattelinkin. Eihän ulkona edes paista aurinko, vaan on aika pitkälti pilkkopimeää. Sänky kyllä houkuttelee ja jos nyt menisi nukkumaan, ehtisi melkein nukkua kaksitoista tuntia ennen kuin pitää herätä. Ai että ei sitäkään? Ei kai sitten. Niin siis word auki ja Betan kimppuun? Joo, niin se kai on tehtävä. Ehtiihän sitä nukkua myöhemmin. Ja ehkä nuo silmäpussitkin tuosta laskevat sitten myöhemmin, sitten joskus, varmaan, ehkä. Ainahan voi toivoa. Ja jos eivät laske, niin onhan se kätevää, kun on eväspussit naamassa omasta takaa, eikö?

2 kommenttia:

Jere/Words Like Turds kirjoitti...

No, tuo olisi ainakin hyvä mielentila kirjoittaa jotakin hyvin kiukkuista. Tosin, jos oikein intoutuukin, niin kaikkien novellien loput saattavat muuttua yhtäkkiä hitusen aiempaa traagisemmiksi...

Rooibos kirjoitti...

Jere: Heh, pitää kyllä varoa, ei ole varaa mihinkään traagisiin loppuihin, juuri kun olen saanut lisättyä niihin vähän valoa ;).