May the Force be with you

maanantai 14. marraskuuta 2011

Kreikkalaiset 3.0

Kreikkalaisten kolmas versio on valmis. Kakkosversiossa oli 118 sivua, nyt sivuja on 112. Kreikkalaiset on nyt kolme novellia lyhyempi ja nuo kolme novellia veivät mukanaan yhteensä 12 sivua. Yksi uusi novelli on liittynyt joukkoon, joten tekstien kokonaismäärä väheni vain kahdella ja uuden novellin myötä kokonaisuudesta lähti vain kuusi sivua. Niminovelli vaihtui, mutta Kreikkalaisten virallinen työnimi pysyi samana kuin ennenkin. Ai että miten se on mahdollista? No sillä tavalla, että se juttu, josta kokoelma sai työnimensä, on yksityiskohta eräästä novellista. Ja kun aikaisempi "niminovelli" joutui leikkuriin, niin tajusin, että tuo yksityiskohta istuu vallan mainiosti erääseen toiseen novelliin. Rooibos leikkaa & liimaa, osa 38.

Satakaksitoista sivua. Kuusitoista novellia. Aika monta, tiedän. Nyt en vain enää tiedä, että minkä niistä voisi hävittää, jos haluaisi vähentää novellien määrää. Ei mitään minun mielestäni.

Kreikkalaiset, kolmas versio. Neljä vuotta työtä. En oikein osaa ajatella mitään. Huomenna menen töiden jälkeen salille ja hikoilen itseni väsyksiin. Toivon, että kirjastosta varaamani kirjat tulevat pian, jotta voin upota niihin ja olla ajattelematta hetkeen mitään.

3 kommenttia:

Vera A. kirjoitti...

Vau! Onnea! Olet tehnyt mahtavan urakan. Nyt minua jänskättää ja kutkuttaa puolestasi :) Tsemppiä ja peukut pystyyn.

Rooibos kirjoitti...

Kiitos Vera :). Minuakin jänskättää :). Saas nähdä miten käy...

Liina kirjoitti...

No suahan tässä pitäisi onnitella! Huisia!Ja jännää!IIK :)