May the Force be with you

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Haukottelua

Molemmat olkavarteni kipinöivät. Vasen siksi, että lihakseen pistettiin neula ja neulan kautta minuun tuupattiin kausi-infuenssarokotetta. Oikea siksi, että olin hierojalla ja totesimme, että koska vasemmassa on rokotetta, oikea olkavarsi saa vasemmankin hieronta-annoksen. Milloin teiltä on viimeksi hierottu käsivarren lihaksia kunnolla? Niinpä. Niin-pä. Että se tekee hyvää, mutta että se myös sattuu.

Kotimatkalla kävin kirjastossa. Ensimmäiseksi luin Magdalena Hain Kerjäläisprinsessan. Suomalaista steampunkia, jee! Erinomainen kirja, suosittelen kaikille yli- ja ali-ikäisille. Jatkoa odotellessa. Ja lukemisjatkoa odotellessa, sillä nyt ongelmana on vain se, että mihin kirjaan tartun seuraavaksi. Enorantaa vai J.S.Meresmaan Mifonkia vai Simukkaa. Hmm.

Viikonloppuna ostamani Humantool on ihana. Kirjoituspöydän korkeutta pitäisi tosin rukata. En ole jaksanut. En ole jaksanut paljon muutakaan. En esimerkiksi tiskata. Vireys- ja rentoustila on ollut parempikin. Kun seuraavan kerran aion suorittaa hervottoman ja stressaavan kirjoitusrutistuksen töiden ohella iltaisin, muistuttakaa minua siitä, ettei se ole hyväksi ihmisparalle. Että kirjoittamista varten pitää ottaa vapaata, eikä yrittää tiristää kaikkea työpäivien jälkeen, sillä voi helposti käydä niin, että tulee tiristäneeksi vähän liikaakin. Harkitsen tässä juuri sitä, että pesisin hampaat ja valikoisin kirjan tuosta kirjastokasastani ja sitten menisin sänkyyn. Kuulostaa muuten hyvältä suunnitelmalta, mutta ongelmana on se, että väsyttää niin kovin, etten ole ihan varma, tuleeko lukemisesta mitään.

Ei kommentteja: