May the Force be with you

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ostokset

Kirjamessusaldo:
Emma Juslin: Frida ja Frida
Hannele Mikaela Taivassalo: Viisi veistä Andrei Kraplilla
Henriikka Tavi: Toivo
Taija Tuominen: Minusta tulee kirjailija
Markus Bennemann: Himokas härkäsammakko ja muita eläinkunnan seksipetoja
Markus Bennemann: Pistoolirapu ja muita eläinmurhaajia

plus ne kirjat, jotka kannoin messuilta muille. Tuomisen kirjaa olen lukenut puoleen väliin. Kunhan olen lopettanut sen, sanon siitä ehkä jotain.

6 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Tulin antamaan savumerkkejä itsestäni. Luen blogiasi edelleen jatkuvasti ja tykkään niin tavastasi kirjoittaa. Omat blogit kaikki hunningolla, mutta kirjoittaminen edelleen läsnä - niin kuin aina, ilman sitä ei voi olla. Tietänet tuneen.

Kävin myös hakemassa Taijan kirjan, koska tykkään Taijasta tosi paljon!

Jossain löytölaarissa tein ihania löytöjä: Leena Krohnia 5 e/kpl. Ostin.

Rooibos kirjoitti...

Onpa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa, Outi! Kiva kuulla, että olet siellä vielä :). Ja kerro sitten jossain välissä, mitä pidit Tuomisen kirjasta - hauska vertailla mielipiteitä :).

Minä onnistuin ostamaan nuo kaikki kirjani hyvällä hinnalla - paitsi tietenkin tuo Taija Tuomisen kirja oli täydellä hinnalla, koska on ihan uusi. Mutta nuo muut tarttuivat mukaan niin halvalla, että hävetti ;).

Kirjoitusiloa sinne!

vaarna kirjoitti...

Minun on vannouduttava messujen seurauksena kirjojen ostolakkoon. Kannoin kolmen päivän aikana kotiin 17 kirjaa! O.O

Lohdutan itseäni halvoilla kirpparihinnoilla ja sillä, että oston paljon joululahjoja, mutta on tuo silti vain hurja määrä. Messuilla liikkuminen on vaarallista! ;)

Toivottavasti viihdyit kirjamessuilla!

Rooibos kirjoitti...

Oho, 17 kirjaa on aika hyvin, Vaarna :D. Messuilla on tosiaan vaarallista - etenkin siinä mielessä, että kun kannoin päivän kirjakassejani, onnistuin jumittamaan vasemman solisluuni tienoon niin hyvin, että se oli nyrjähtäneen kipeä vielä seuraavanakin päivänä ;). Enemmän punttisalia ja vähemmän lukemista, sanoisi joku tähän ;).

Leena Lumi kirjoitti...

Et sitten ostanut messuilta Riikka Pelon Jokapäiväinen elämämme...Siinä kirja jote suosittelen!

Rooibos kirjoitti...

En ostanut, mutta jos suosittelet, laitan kyllä heti lukulistalle! Pitää katsoa, saisiko sitä kirjastosta - nimimerkillä "kirjat ei mahdu hyllyyn, pitää rajoittaa ostamista".