May the Force be with you

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hidas päivä, joka on kulunut nopeasti

Tänään olen ottanut rennosti. Aamupäivällä reilu tunti kirjoituskahvilassa ja kymmenkunta sivua sitä sun tätä ja kaikenlaista epämääräistä tekstiä. En kirjoittanut Volvoa, en edes ajatellut Volvoa silloin. Kirjoittelin vain omaksi ilokseni ja hyvän olon vuoksi. Oli mukavaa.

Lukemisista kesken on tällä hetkellä Anna-Kaari Hakkaraisen Purkaus. On tietysti kesken myös ainakin kuusi muuta kirjaa myös, mutta ne eivät ole aktiivisessa luvussa, enkä ole ihan varma, luenko kaikkia loppuun ikinä. Paitsi että lukemattomien kirjojeni pinot kasvavat, kasvaa myös se pino, jossa on kirjoja, joita en haluakaan lukea, vaikka ostaessani luulin niin. Itse kirjoissahan ei ole vikaa, minussa vain. Hmm. Pitää varmaan yrittää jossain välissä järjestää arvontaa.

Aurinko paistaa ja kevät on korkealla. Minä ajattelen sitä kevättä, joka on Volvossa. Ensi viikolla on kiirettä, mutta jospa pääsiäisenalusviikko olisi taas kirjoitusviikko. Sitä ennen voisin lukea. Ja miettiä, miten saan lisätilaa kirjahyllyyni, joka ähisee tilanpuutettaan. Krooninen vaiva.

2 kommenttia:

vaarna kirjoitti...

Vapaapäiväsi kuulostaa ihanan rentouttavalta! Voi kun olisi itselläkin vapaapäiviä (mutta sijaistusasiat eivät ole kunnossa, joten pitää vain haaveilla moisesta tällä hetkellä...)

Kirja-arvonta onkin hyvä idea! Olen tässä tuskastellut itsekin mitä tehdä kirjoille, jotka eivät syystä tai toisesta napanneet. Ehkä niitä voisi lahjoittaa pahaa aavistamattomille lukijoille? ;)

Rooibos kirjoitti...

Vaarna: Tuota juonta minäkin ajattelin käyttää pahaa aavistamattomien lukijoiden suhteen ;)