May the Force be with you

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Viikon loppu

Tämä on ollut kaikenlainen viikko. Olen iloinnut, olen väsynyt, olen pelännyt, olen rohkaissut, olen työskennellyt, olen laiskotellut, olen nautiskellut, olen nolostellut, olen kiertänyt ja kaartanut ja olen mennyt suoraan asiaan. Ja nyt on perjantai. Päivällä paistoi ihanasti aurinko. Maaliskuisella tavalla, jossa ei ollut vielä huhtikuun raakuutta, vaan pelkkää maaliskuista iloa.

Toivon, että viikonloppu tarjoilee iloa ja onnea tämän viikon lopuksi. Tiedossa pitäisi olla ruokaa, juomaa, ulkoilua, lepäilyä, autoilua, juttelua, nukkumista, pyykkäämistä ja lukemista. Toivon, että saan kaksi keskeneräistä kirjaa loppuun ja sitten taas seuraavan keskeneräisen. Minulla on ihan liikaa kirjoja kesken tällä hetkellä, ja tekisi hyvää saada siirrettyä niitä luettujen pinoon. Normaalisti siirtäisin luetut kirjahyllyyn, mutta kun kirjahyllyssä ei ole tilaa, niin viimeisen vuoden verran luetut ovat nostaneet pinojaan lipaston päälle.

Taivaanranta on hennon punaoranssi ja taivasta peittää harmaa pilvipeitto. Minulla on sängyssä harmaat lakanat, illalla menen siis pilvipeiton alle nukkumaan. Kirjan kanssa. Kokoaikainen tarve lukea. Hyvä niin, koska nyt kun ei ole mitään isompaa tekstikokonaisuutta työn alla, on hyvä aika lukea kaikkea mahdollista. Ei sillä, en kyllä lue kaikkea mahdollista, en lue ollenkaan tarpeeksi, koska en ehdi, mutta hyvä että on halu ja lukeminen sujuu. Se tekee hyvää päälle ja omille sanoille.

Ne, joille ei ole sijaa kirjahyllyssä.

2 kommenttia:

Mustikkakummun Anna kirjoitti...

Ihania nämä sinun postaukset! Käyn välillä näitä lukemassa ja nauttimassa oivaltavista ilmaisuistasi. Aina vaan en jaksa kommentoida, nyt päätin jaksaa.

Tuo on niin totta, että lukeminen tekee hyvää omille teksteille. Sillä jopa joskus perustelen itselleni lukemistani. Siis että lukemalla parannan ja pidän yllä kirjoitustaitoani. En usein, mutta joskus, kun olisi muka tärkeämpää tekemistä...

Hyvää viikonloppua!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos Anna ja kiva kun kommentoit :). Ja kyllä, lukeminen tekee hyvää. Omille teksteille ja omalle päälle. Päähän aukeaa ikkunoita eri suuntiin. Toivottavasti sinullakin on ollut kiva viikonloppu!