May the Force be with you

sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Lomailua

Radiohiljaisuus johtuu lomasta. Loma jatkuu yhä, vasta viikko mennyt. Kirjoittelen tätä mökkiolosuhteista. On sadetta ja paistetta vuorotellen, matonpesua, saunomista. Tänään hiukan liian viileä keli, aamulla heräsin sateen ropinaan, mutta nyt aurinko taas yrittää.

Olen kirjoittanut aamusivuja joka päivä. Jos niistä ei ole muuta hyötyä, niin sitten se, että minun ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa kirjoittamattomuudesta. Voin keskittyä lomailuun, kun saan omantunnon torpattua tiedolla kirjoitetuista aamusivuista. Tänään kirjoittelin vähän muutakin, raapustelin niitä näitä, mietin hiukan kaikenlaista.

En yritäkään mitään suureellisia kirjoitusoperaatioita täällä mökillä. Jos olisin yksin, niin ehkä sitten, mutta täällä on muitakin ja se siitä. Aamusivut kuitenkin ovat, onneksi. Niiden ansiosta voin lomailla. Palataan asiaan kun olen ladannut akkuja hiukan lisää. Aurinkoa teille kaikille!

ps. Lueskelin hiukan muiden blogeja. Onpa lystiä olla taas verkossa ja nähdä, että muut ovat vielä paikoillaan, kuka selkeästi lomalla, kuka tasaiseen tahtiin niin kuin ennenkin. Ihan kuin olisin ollut pari kuukautta tai vuotta bloggailematta tai lukematta blogeja. Säälittävää. Tuntuu kuitenkin kivasti tutulta, istua läppäri sylissä ja hikoilla sen kuumuutta. Ja loma jatkuu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hauskaa lomaa! nautihan. ja toivottavasti aurinkokin valilla paistaa - taala sataa (taas) vetta.
sx