May the Force be with you

tiistai 25. toukokuuta 2010

Tavallisuutta

Ei mitään erityistä mainittavaa, en ole ajatellut kauhean paljon tänään. Salilla tuli käytyä ja hiukkasen kirjoitin: viilasin sitä eilistä tekstiä ja kirjoittelin kolme sivua raakatekstiä. Näin yhtä ystävää ja juttelimme vähän kaikesta. Juutuin kahvilan vessan ovenkahvaan ja sain aikaan mustelman käsivarteen. Sellaista tavallista siis.

Kirjoittaminen tuntuu edelleen tutulta, hyvä meininki siis sen suhteen, vaikka en ole juuri kirjoittanut. Lukenut olen, mutta vain rentoutuskirjallisuutta (tällä kertaa Runotyttö maineen polulla, miljuunatta kertaa), en mitään sen erikoisempaa.

Aurinko paistaa, vaikka ei pitänyt. Hyvä niin. Mietin tässä laiskahkosti, että mitä tekisin seuraavaksi. Neuloisinko, kiinnittäisinkö valokuvia albumiin, tiskaisinko (en, huomenna vasta), mitä tekisin. Taidan surffata hetken ja katsoa, onko tarjolla kesätapahtumia sopivina aikoina, jotta niihin voisi ottaa osaa.

Tavallinen päivä. Mitä muuta sitä ihminen tarvitsee ollakseen rauhallinen?

4 kommenttia:

Satakieli kirjoitti...

En ole vielä muistanut/ehtinyt onnitella sinua Kreikkalaisten valmistumisen ja kustantomoihin lähettämisen johdosta. Nyt teen sen, vaikkakin pahasti myöhässä eli ONNEA MATKAAN!!! :D Myös se, että kirjoittaminen tuntuu hyvältä ja tutulta ison urakan jälkeen, on suunnattoman hyvä asia. Kaikille siirtymä uuden projektin pariin ei varmasti ole helppoa. Sinun kirjoittamisesi jatkuminen kertoo minusta siitä, että kreikkalaiset todella olivat valmiita kustantamoille lähtiessään, sillä sinäkin olet nyt valmis tekemään uutta. Kirjoitellaan!

Rooibos kirjoitti...

Kiitos vain, Satakieli :).

Katja Kaukonen kirjoitti...

Tavallisia päiviä tarvitaan. Sinä juutuit vessan ovenkahvaan, minä yleensä juutun niihin vessoihin. Kammoan niiden lukkoja ja vaikka olisi miten simppeli, panikoin että jään sinne vangiksi. Niistä jää henkisiä mustelmia. :D

Tykkäsin tuosta aiemmasta sadetektistäsi. :)

Rooibos kirjoitti...

Katja - lähipiiristä löytyy myös vessanlukkojen kammoaja, joten tiedän "taudin". Junan vessoja en käytä itsekään ;). Eilisestä selkkauksesta ovenkahvan kanssa tulikin kaksi mustelmaa, ne pitävät toisilleen seuraa tuossa käsivarressa.