May the Force be with you

torstai 27. toukokuuta 2010

Unta silmät auki

Lihakset tukossa ja nukuttaa armottomasti. Kävin lähikuppilassa kirjoittamassa raakatekstiä ja hyvä etten nukahtanut, oikeasti. Silmät lupattivat siihen malliin, että mietin tuleeko henkilökunta kohta heittämään minut ulos ("neiti on nyt hiukan liian tukevassa huvikunnossa"), mutta mukissa oli pelkkää teetä, joten silmien roikkuminen ei johtunut ainakaan juoman laadusta. Huh. Vieläkin on ihan toispäinen olo ja mietin tässä laiskasti, että ottaisinko oikeasti torkut, vai sinnittelisinkö hereillä. Huomenaamulla pitää herätä aikaisin -> tänään nukkumaan ajoissa, ja vähän arveluttaa, että mitä tapahtuu iltaunille, jos nyt otan päikkärit. Etenkin kun olen maailman huonoin nousemaan päikkäreiltä ajoissa ylös... Kun herätyskello kilisee, hymyilen vain autuasta idiootin hymyä siitä ilosta, että voin siirtää kelloa puoli tuntia eteenpäin.

Ulkona on hieno pieni tihkusade. Oikein tihkusateen malliesimerkki. Pientä tuultakin on, se hipoo vaahteroita, saa ne elämään. Toivottavasti huomenna on kuivempi keli, olen koko päivän menossa. Lauantainakin saa olla kuivahkoa, ainakin silloin, kun liikun ulkona. Lauantaina pitäisi tavata pari kirjoittavaa ihmistä, odotan mielenkiinnolla, että mitä tuleman pitää.

Jään vääntämään kättä uneliaisuuteni kanssa. Saa nähdä kumpi voittaa. Ehkä ne päiväunet... henki on heikko ja liha myös.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan. Olen liikkunut aika huonosti blogeissa viime aikoina. Mutta näyttäisi siltä, että olet alkanut kirjoittaa jotain uutta. Hienoa.

Minä tsekkailin tänään kustantamoja. Onhan sekin jotain. Kariston odottelu jotenkin tekee vatsan kipeäksi...

Sinä vastasit kerran minulle, mihin kustantamoihin laitoit kässärisi. Pitääpä kaivaa ne jostain esille :) Laitoitko, muuten, paperiversiot ja saatteen itsestäsi vai kässäristäsi? Pohdin tämän päivän postauksessa tätä(kin) ongelmaa...

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka - pikku hiljaa, hyvin hitaasti... katsotaan, mitä tulee. Kävin vastaamassa kysymyksiisi tuohon uuteen postaukseesi!