May the Force be with you

tiistai 21. helmikuuta 2012

Sekalainen seurakunta

Olen villiintynyt. Talven lomamatkani on vielä edessäpäin ja minä varasin juuri uuden reissun. Jestas. Jospa sitten seuraavaksi rauhoituttaisiin? Jospa ei reissattaisi kesäloman jälkeen mihinkään, vaan pysyttäisiin ihan kotosalla?

Sillä aikaa kun olen villiintynyt ja buukannut näppis rapisten hotellia ja lentoja, edellisen blogikirjoituksen keskustelu on vellonut eteenpäin hyökyaaltona. En olisi ikinä koskaan uskonut, että tuollainen aihe kuin kirjoittaminen omalla tai taiteilijanimellä kutsuu niin paljon puhetta ympärilleen! Hyvä vain, että kutsuu, mutta jäin pohtimaan myös sitä, että mikähän mahtaa olla suhdeluku jo julkaisseiden kirjailijoiden kohdalla: moniko kirjoittaa omalla nimellään ja monellako on taiteilijanimi? Sitä ei varmaan koskaan saada tietää.

Asiasta kolmanteen: nukkumaanmenoaikani oli jo. Tai ainakin ideaali sänkyynmenoaikani. En saa ensi yönäkään sitä vähintään kahdeksaa, mieluummin yhdeksää tuntia unta, jonka haluaisin ja tarvitsisin. Taidan siis sulkea koneen ja mennä sänkyyn makoilemaan ja tilaamaan kivoja unia tulevista lomareissuista. Tuumasta toimeen. Silppusäkki toivottaa hyvää yötä!

Ei kommentteja: