May the Force be with you

torstai 14. helmikuuta 2013

Numeroita

Kirjoitin töistä tultua 25 minuuttia. Se tarkoittaa viittä käsin kirjoitettua vihkon sivua.

Blogillani on 64 ilmoittautunutta lukijaa. Hämmentävää ja hienoa.

Tämä on 1127. bloggaukseni tähän blogiin.

Olen juonut tänään neljä kupillista mustaa teetä. Liptonin Yellow Labelia, jota inhoan (jos nyt totta puhutaan, niin inhoamisen lisäksi olen sitä mieltä, että Yellow Label on rikos ihmiskuntaa kohtaan).

Huomisen jälkeen minulla on neljä vapaapäivää. Se tarkoittaa monta käsin kirjoitettua vihkon sivua, monta kupillista hyvää teetä, monta hyvää ajatusta. Se tarkoittaa aikamoista autuutta.

12 kommenttia:

Vera Vala kirjoitti...

Rupesi tekemään hurjasti mieli teetä tämän postauksesi vuoksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Liptonin Yellow Label on synti ja häpeä. Maistuu aivan kitkerälle paperille. Miksi juuri sitä on aina tarjolla joka paikassa? Löytyy hyvää ja halvempaakin teetä.
Mistä mustasta pidät? Minä olen viime aikoina tykästynyt Nordqvistiin -siihen, jota myydään isossa, vihreässä, skottiruutuisessa laatikossa. Punainen versio on tylsää perusteetä, vihreä juuri sitä mitä teen pitääkin :)
-Leijona

Rooibos kirjoitti...

Vera, hih, toivottavasti ei sentään ruvennut tekemään mieli Liptonin keltaista ;D.

Leijona: Minä olen Earl Grey -naisia ;). Myös esim Russian Samovar Blend passaa, ja muut samantyyppiset. Kahvi-, suklaa-, kerma-, karamelli- yms. aromit taas kierrän kaukaa, ne eivät kuulu minun teeheni. Ja jos ei Earl Greytä niin esim jotain perusdarjeelingia, tai muuta perusmustaa, kunhan ei sitä keltaista... Finnairilla on muuten hyvä musta tee, hurjan vahvaa kyllä aina, mutta hyvää :).

Anonyymi kirjoitti...

Earl grey on aina varma laatu. Russian-mikä-lie-pussitee on myös hyvää. Minäkään en välitä tuollaisista mausteteistä, mutta marja/hedelmäteet kelpaa. Suurin rakkauteni on kirsikkatee, mutta sitä ei tahdo saada mistään.
-Leijona

Anonyymi kirjoitti...

Hip hei, Rooibos! Valitettavasti Liptonin Yellow Label on teetä, johon aina tartun. Mutta muuten minulla on oikein hyvä maku (ja teevalinnassa olen vain tylsä).

Joka tapauksessa, teki mieli toivottaa sinulle hyviä kirjoitushetkiä. 25 minsaa ja viisi liuskaa on aika hyvä suoritus! Kippis!

Rooibos kirjoitti...

Leijona: joo, Russian Earl Grey on myös jee, samoin Persian. Mutta parasta harmaata jaarlia on kunnon brittilaatu, irtoteenä ja kiireettä :). Ahh. Tässähän alkaa thedä mieli teetä...

Kananlihalla: Yh, Yellow Label on niin - niin - niin karvasta. Kyllähän sitä juo, jos ei muuta ole ja seura on hyvää :) mutta jos voin nirsoilla sitä, niin nirsoilen. ja 25 minsaa ja 5 sivua ei ole kauhean paljon - kun tosiaan sivukoko on vähän alle a4 ja käsin kirjoitettuna. Vauhti on se 5min ja sivu, tai vähän reilu, ainakin yleensä. Mutta olihan se toisaalta jotain. Ja tuli kirjoitettua. Ja todettua, etteivät sanat ole hylänneet minua. Joten kippis sille, teekupilla :)!

vaarna kirjoitti...

Minäkin inhoan Liptonin keltaista! Ja juuri sitä on aina tarjolla. :P Oma suosikkini on Liptonin forest fruit. Pidän marjaisista teelajeista.

Tuhat kirjoitusta on huikea määrä! Ja auvoisia vapaapäiviä (toivottavasti kirjoittamisen parissa)! ;D

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Vaarna toivotuksista :). Ihan varmasti käytän kaiken liikenevän vapaapäiväajan kirjoittamiseen :). Ihanaa :). Pitäisikö järjestää mielenosoitus Liptonin keltaisen ylivaltaa vastaan, kun niin monet tuntuvat inhoavan sitä ;).

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Oh kuinka makeaa, neljä vapaapäivää! Toivotan kaikkea hyvää ja tietysti inspiroivia hetkiä sekä tuotteliaisuutta :) Ja viikonloppua!

Rooibos kirjoitti...

Sinne myös Helmi-Maaria hyvää ja herkullista viikonloppua!

Vera Vala kirjoitti...

Ei, kun tuon Suomesta Twiningsin maustettuja vihreitä teepusseja <3

Rooibos kirjoitti...

:)