May the Force be with you

torstai 17. tammikuuta 2008

Kukkia :)

Sain Tosikolta ja Varahvontalta kukkia, kiitos! Kukkasia voitte ihailla tuolla vasemmassa sivussa, kun vähän skrollaatte alaspäin. Ensimmäinen tunnustukseni, hih :). Tänään oli töissä hirviä päivä, joten kukat tekivät terää. Kukkien jälkeen pystyn ihme kyllä ajattelemaan päivän katastrofeja etäältä, ihan kuin ne olisivat jonkun toisen elämää. Olisivatkin... Kiitos siis kukkasista, ne loivat uskoa siihen, että maailma ei ole täynnä pelkkiä pösilöitä :).

Jaan kukkasia eteenpäin seuraaville tahoille: Paholaiskylpyankka, Olmi ja Narratiivi, sekä tietenkin yllämainittu Tosikko :)

Pistäkää poimien :)


Juu ei, kirjoittanut en ole. Energia on mennyt eilisiin sokkotreffeihin (don't ask) ja siihen, että olen rämpinyt työpäivien läpi. Jospa viikonloppu toisi oman elämän taas lähelle. Nyt se on kaukana, mutta toivottavasti kuitenkin vain kynänojennuksen päässä. Ehkä yritän kirjoittaa tänään vähän jotain? Sivun edes? Jos se antaisi uskoa omaan itseen. Siihen, että en ole huono ihminen, vaikka pidin tänään töissä puoliani ja siinä yhteydessä jouduin olemaan tyly yhdelle typerehtijälle.

Minulla on hirveä ikävä omaa itseäni tämän kaiken sälän keskellä.

1 kommentti:

ee kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Heitin kimpun takaisin omalla puolellani :)