May the Force be with you

maanantai 13. lokakuuta 2008

Pc dinner

Toiset syövät tv dinnerin iltaisin, täällä se on muotoa pc dinner. Ruoka ei tosin ole valmissellaista, mutta ei kovin kaksistakaan, ainakaan tänä iltana. Menu pitää sisällään paahtoleipää juustolla, paistetun munan, kurkkua ja mustikkakeittoa. Näiden lisäksi nielaisin rauta- sekä d-vitamiinitabun. Jälkkäriksi on tulossa kuivattuja taateleita. Varsinaista gourmeeta siis. Ajatuksissa oli tehdä lohikulebjakaa ja syödä sitä lounaaksi ja illalliseksi tällä viikolla, mutta toistaiseksi homma on suunnittelun asteella. Huomenna ehkä?

Tänään olen riekkunut ympäri kaupunkia ja tavannut ystävän, joka oli vilpittömän tuohtunut kohtelusta, jota olen saanut toisaalta osakseni. Reaktio oli tosi söpö, sillä itse en ole viitsinyt olla tuohtunut asiasta, mutta tuntui ihan hyvältä, että joku muu oli ;).

Tämän päivän kirjoitussaldo tähän mennessä on kahdeksan sivua raakatekstiä lähikuppilassa ja hiukan juttelua kirjoittamisesta. Tarkoitus on tarttua vielä toimeen, vaikka kello lyökin kohta yhdeksää, joten toivon saavani saldoon vielä esimerkiksi Piin viimeistelyn.

Kommenttilootaani on eksynyt viime aikoina sulostuttamaan monikin ihminen, kiitos teille :). Minä jatkan nyt pc dinneriäni. Hyvää ruokahalua teillekin!

edit klo 22.24: Piitä viilattu. Zeetaa luettu ja viilattu, deletoin sitä taas jonkun verran. Alkaa tuntua, että delete-nappula on kirjoittajan paras ystävä. Nyt haluan sänkyyn ja haluan kunnon yöunet. Kunnon yöunet taitavat olla toiveajattelua? Sänkyyn meno ainakin onnistuu. Otan mukaan Sirkka Turkan Runot 1973-2004 ja toivon, ettei se kirpoa nukahtaessa käsistä, sillä ko. kirja on ihan liian painava pudotettavaksi naamalle.

Ei kommentteja: