May the Force be with you

tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulu tulla jollottaa

...Ainakin jos on uskominen perinteitä. Tänään oli perinteinen Kilven Kuoron joulukonsertti Uspenskin katedraalissa ja kuten aina ennenkin, kuoro lauloi ihanasti, kirkko oli kaunis ja tunnelmallinen ja teki hyvää istua tunti aloillaan ja vain kuunnella. Sitä vain toivon, että olisi kylmempi. Jos viimeisen viikon aikana olisi ollut pakkasta, meillä olisi ehkä jo metri lunta. Vähintään. Kaksi. Viisi. Kymmenen. Ihan sama minulle, kunhan on lunta ja mieluummin paljon. Ja ei, en harrasta yksityisautoilua enkä joudu tekemään lumitöitä ja sen kyllä huomaa näistä toiveistani!

Kirjoittaminen on jäänyt tänään, palaan siihen huomenna. Kirjastovelvollisuuksia hoidin, palautin pari kirjaa ja ihan ajallaan - Rooibos proudly presents: Asiallinen kirjastonkäyttäjä. Starring: Rooibos and books

Mitä muuta? Ei muuta tälle päivälle. Paitsi hymyjä ja pientä hiljaista kikatusta.

4 kommenttia:

Liina kirjoitti...

Sähän olet oikea mallikansalainen :).
Mä en ikinä saa palautettua kirjoja ajoissa tai siis useimmiten muistan palautuspäivänä noin klo 23 ja uusin lainat netissä ja tämä toistuu noin kolme kertaa ennen kuin saan aikaiseksi oikeasti viedä kirjat takaisin...

Rooibos kirjoitti...

Heh, mallikansalaisella on synkkä menneisyys ;). Olen monta kertaa antanut itselleni kirjastonkäyttökiellon, kun en vaan palauttanut niitä kirjoja ajallaan. Tuli halvemmaksi ostaa kuin maksaa sakkoja... Tänä syksynä olen yrittänyt kunnostautua ja tähän asti menee ihan ok:sti ;).

Nimetön kirjoitti...

Ja joulun jälkeen jolkottaa paikalle loppiainen! Taidat päästä viettämään sitä perinteisissä merkeissä ;)
-T2

Rooibos kirjoitti...

T2: Kyllä, perinteinen loppiaismeininki tulossa, tosin saattaa olla että tulee varaslähtö. Yhteinen ystävämme oli sangen tehokas ;). Ja hei, historiallinen hetki, kommentoin ekaa kertaa kännykälläni! Jännittävää.