May the Force be with you

torstai 29. joulukuuta 2011

Lomaterveiset

Terveisiä lomalta! Olen lomaillut sen verran onnistuneesti, että stressikin on sen huomannut ja korvannut itsensä pienoisella flunssalla. Ei mitään uutta, ainahan minä olen kipeänä lomalla ;). Olen kuitenkin tehnyt paljon muutakin kuin flunssinut. On ollut raikasta pakkasilmaa, lunta, liikuntaa, hämärää, poroja, saunomista. Olen myös lukenut joululahjakirjoista Katja Ketun Kätilöä. Sopivaa lukemista tänne napapiirin pohjoispuolelle. Lukemisen lisäksi olen kirjoittanut vähän. Äänenavausta, pientä kirjallista mutinaa. Huomasin, että kirjoitusvihko mahtuu ulkoilutakin sisätaskuun - olen kulkenut kahvilaan kirjoittamaan kirjoitusvihko ja kynä takkini alla kylkeä vasten lämmittämässä.

Iltapäivisin, kun aurinko on jo laskenut, on sinistä ja hämärää ja taivas on lauhkean värinen. Tähän talveen voisi jäädä pidemmäksikin aikaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Rooibos, kuluneesta, kulahtaneesta, kulutetusta vuodesta 2010. Matkassasi on ollut mukava kulkea, ajoittain kauempaa ja hiljemmmin.

Pysyköön kynäsi terässä ja löytäkööt sanat sisältäsi paperille, näytölle ja julkaistavaksi. Olkoon kirjahyllyssäsi luettavien kirjojen lisäksi hiomapaperia tarpeeksi ja Sinussa sitkeyttä tahkota riittävästi. Ja tervettä itsekkyyttä lopettaa, kun pinta on tasainen, rosoinen, elävä.

Lämmöllä,
TdW

Kynäilijä kirjoitti...

Lomalle karkaaminen tekeekin hyvää. Ja kunnon virkamies muuten sairastaa aina lomalla, joten ei hätää. ;)

Joskus mielessä käy kirjoitusloma. Koppero jostain kiviseltä rannalta ja hämärää pohdiskelua yön sylissä. Jos eksyy ulos, niin hirvet ajavat takaa - hyvässä hengessä tietysti. :)

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, TdW, mukava kuulla että luet vielä :). Onnekasta vuotta 2012 sinullekin!

Kynäilijä: Oma kirjoitusloma olisi ihana - jossain sellaisessa paikassa, jossa ei ole muuta tekemistä ;). Ja ilmeisesti minussa on virkamiehen vikaa, kun tosiaan olen aina lomalla kipeänä :D.