May the Force be with you

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sänky ja ajatuksia

Ostin tänään uuden sängyn. Se tulee keskiviikkona. Hirveän jännää, koska a) sängyn ostaminen on vaikeaa (koemakaaminen ei ole samaa kuin nukkuminen), b) uusi sänky on pykälää isompi kuin vanha (miltä se näytttää vanhan paikalla? eksyykö sinne?) ja c) sänky on kuitenkin aika tärkeä huonekalu. Yritin äsken kokeilla, että miltä tuo vanha tuntuu verrattuna siihen uuteen, mutta äh, ei sitä voi sanoa. Ei voi verrata uutta ja vanhaa, koska ne ovat niin eri rotua - ihan eri planeetoilta.

Ostin tänään myös ruusuja torilta. Kymmenen vaaleanpunaista ruusua. Ne ovat kauniita. Huomenna siivoan, jonka jälkeen ne ovat vielä parempia. Leikkokukat ovat eniten edukseen, kun koti on putsplankissa.

Kirjoitin pitkän pätkän tämän lauseen paikalle ja sitten deletoin sen. Ollaan tässä ja nyt ja ollaan siihen ihan tyytyväisiä. Ajatellaan sitä, että aurinko paistaa ja että kirjoituspöydän jokaisella kulmalla on kasa lukemattomia kirjoja. Tällä hetkellä menossa A.S.Byattin Pieni musta kirja, joka on hyvä. Olen lukenut sitä aika hiljaksiin, koska hidas tahti tuntuu nyt parhaalta sen kanssa. Mitä luen sen jälkeen? Ehkä jomman kumman kirjastokirjoista, koska ne pitää varmaan palauttaa jossain vaiheessa.

Ajattelen kirjoittamista ja kuohuviinin juomista. Ajattelen päiväunia ja uutta sänkyäni.

2 kommenttia:

vaarna kirjoitti...

Ihanaa, saat isomman sängyn! Sain itsekin vastikään vaihdettua vanhan sängyn leveään parisänkyyn ja en muista milloin olisin viimeksi nukkunut yhtä hyvin. :D

Rooibos kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa sitä uutta sänkyä! En haluaisi nukkua enää yhtään yötä vanhalla :D. Sänky on kyllä tärkeä huonekalu.