May the Force be with you

torstai 18. huhtikuuta 2013

Syys

Syysmyräkkä. Vettä mättää ja ikkunalaudat ropisevat äänekkäästi. Puut heiluvat tuulessa. Ikkuna on märkä ja sen läpi kaikki on suhrua. Katulamppujen valo pätkii, koska puut huojuvat niiden editse. Tekee mieli herkkuja ja sohvannurkkaa. Hartioilla istuu vilu. Tekee mieli rasvaisia, sokerisia, suolaisia herkkuja, koska talvea vasten kerätään vararavintoa. Harmaata ja pimenevää. Kumisaapaskeli.

2 kommenttia:

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

No piteleepä siellä ilmoja! Täällä oli tänään kesäinen hellepäivä. Sain rusketusraidatkin oikein :D Mutta huomiseksi on luvattukin sitten jo sadetta ja vain +11 astetta. Hmph. Piristystä lähetän silti sinne! T. Tantta Sokerihammas, jonka tekee mieli aivan hillittömästi kaikenlaisia herkkuja

Rooibos kirjoitti...

Helmi-Maaria, muualtakin Keski-Euroopan tienoilta kuuluu, että ihania lämpimiä päiviä ja suorastaan hellettä. Juu täällä ei paljon rusketusraitoja näe, muuta kuin toissakesäisissä valokuvissa... Eilen oli niin kertakaikkisen syksyinen keli, että jollen tietäisi paremmin, olisin vannonut, että on syys- tai lokakuu. Vieläkin on harmaata, mutta ei niin lotisevaa kuin eilen. Ja kiitos, piristys vastaanotettu, tulee hyvään käyttöön :)!