May the Force be with you

lauantai 14. maaliskuuta 2009

Villi ja vapaa

Jep jep, jälleen uusi osa sarjaamme "villiä ja vauhdikasta sinkkuelämää". Lauantai-ilta. Aktiviteettejani tähän asti: pannullinen rooibosta, pitkä puhelinkeskustelu ja Sigman korjauslukeminen. Kyllä, itseänikin ihan huimaa tämä vauhdikas elämäni, joten olen henkisesti varustautunut saamaan kommenttilootaan pientä paheksuntaa elintapojeni johdosta - tässä iässä pitäisi tajuta ottaa jo vähän rauhallisemmin ja sivistyneemmin ;).

Kuten huomaatten, omassa seurassani vietetty aika ei tee hyvää huumorintajulleni...

Hirveästi tekisi mieli karkkia tai muuta vastaavaa (juustonaksuja, panttereita, viiniä, noin niin kuin esimerkiksi), mutta päätin olla tänään mahaystävällinen, joten pitänee tyytyä napostelemaan jotain tylsää tai olemaan ilman.

Seuraava siirtoni on keskittyä Sigman (toivottavasti myös jonkun toisen tekstin) korjauslukumerkintöjen siirtämiseen koneelle.

4 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Sinäkin runoilijanvatsainen! Tuttua. Oletko kokeillut maitohappobakteereja? DDS+ on aika mahtava aine. Apteekista saa ja jos ei saa, pyydä tilaamaan. Minulla pahimmat vatsaoireet johtuivat sappikivistä. Sappirakko leikattiin ja oli valtava apu. Silti oireilen yhä aika ajoin vatsallani. Joogahengitys auttaa, samoin se että joku pitää hyvänä, hiilihappojuomista on myös apua (olen Pepsi-fani, joka on opetellut pitämään vichystä, se on myös iholleni hyväksi).

Villeistä illoista: Kuulin juuri tuttavapariskunnasta, joka harrastaa klo 6:een aamulla bailaamista vieraissa kaupungeissa boheemeissa tiloissa aina aika ajoin eivätkä ole kuitenkaan hunnigolla. Heilläkin on lapsia. Oikein hätkähdin, kun mietin, että voisiko noinkin elää ja miltä se tuntuisi. Me olemme aika jämähtäneitä. Iso ilomme on lukea toisillemme öisin ääneen novelleja! ;)

Mutat reissu odottaa (ihan perheloma sekin) eli heissan ja hyviä hetkiä sinne, mahdollisimman vähän mahakurjimuksia!

Rooibos kirjoitti...

Hei Katja - kiva kun olit jättänyt kommenttia. Olo on nyt juuri tosi kurja, joten oli kiva lukea ystävällisiä sanoja.

Pitää varmaan koittaa noita maitohappoja. Vaikkakin maha on niin kiero, että nyt viikonloppuna se on ollut ihan kivasti ja tiedän, että huomenna töissä se kiukuttelee taas. On-off-maha.

Katja Kaukonen kirjoitti...

Vielä ennen lähtöä (pienin on kipeänä, onneksi yöjunalla matkaamme, niin saa levätä). Minulla vatsa oireili valtavasti kokopäivätyö-vuosina aikaa ennen lapsia. Rauhoittui, kun jäin äitiyslomalle ja sitten kotiäidiksi. Nyt, kun mietin paluuta samaan, alkoivat strssioireet uudestaan, ihan jo aikeistakin. Olenkin miettinyt nyt tulevaisuutta avarasti. Mahdollisuuksia on vaikka mitä, pitää vain uskaltaa kääntää suuntaa.

Joskus keho tietää tosiaan enemmän kuin itse. Kuuntele tarkoin sen viestejä sinäkin.

Hyvää mieltä ja lämpimiä ajatuksia täältä. Ja pthyi, hus pois huomisesta kaikki vatsanipistelyt!

Loitsii Katja

Rooibos kirjoitti...

Minä luulen, että maha olisi paaljon kiltimpi, jos en olisi töissä. Ja olen samaa mieltä kuin sinä, Katja, että kehoaan pitää kuunnella. Tasapainoilu on joskus vain kovin hankalaa.

Toivottavasti teillä on hieno loma ja säät suosii! Rentoudu ja nauti!