May the Force be with you

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Aivotyötä

Ajattelin runsaasti tänään iltapäivällä ja ajattelin runsaasti tänään myöhään illalla. Nyt yritän olla ajattelematta ihan kauheasti, jotta aivot tyyntyisivät nukkumaanmenoa varten.

Luulen, että on aika. Tormentautuminen ei auta mitään, pitää kiiruhtaa hitaasti. Elämänmuutoksia, lähinnä pään sisälle. Vaikeaa, hankalaa, aikaavievää, tuskallista, osin pelottavaakin. Miten voi jättää asioita taakseen, miten järjestää eteensä jotain uutta? Hiukan ahdistaa, hiukan uskallan olla toiveikas. Uuden kynnyksellä, ehkä, eikä silti mitään kovin dramaattista muualle kuin pään sisälle. Asennonvaihdos.

Muutoksia on paljon helpompi katsoa rohkeasti silmästä silmään, ottaa vastuuta itsestään, jos on levännyt hyvin. Ensi yö on jo menetetty, kello on puoli kaksitoista, mutta silti huomenaamulla, kunhan herään, asiat saattavat näyttää paremmilta. Tai ehkä ainakin erotan niiden muodot ja värit, eivätkä ne kaikki näytä mustilta möhköiltä.

Tiettyjä asioita ei voi muuttaa, toisia voi. Joitain ei voi muuttaa nyt, mutta voi tehdä jotain, jotta voi muuttaa asioita myöhemmin.

Tiedän, että tämä on ehkä hiukan kryptinen blogikirjoitus, kun en kerro aihetta, maalaan vain ajatuksia sen ympäriltä. Pahoittelut siitä. Minä kuitenkin tarvitsin tätä bloggausta, vaikken kerro teille aivan kaikkea. Hyvää yötä ja hyvää huomispäivää kaikille.

5 kommenttia:

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Minustakin blogi on kiva koska siellä voi jakaa asioita, tai pikemminkin niihin liittyviä tunteita, kertomatta varsinaista asiaa - joka on usien kovin henkilökohtainen. Minäkin suosittelen tuollaiseen tilanteeseen yön yli nukkumista, monta kertaa maailma on paljon kauniimpi kun on nukkunut asiat mielestään. Kummasti aivot järjestelvät asiat - asioilla on taipumus järjestyä.

Muuttuminen on aina haasteellista, varsinkin pelko siitä, kykeneekö muuttumaan. Voimia, se on haastavaa.

Hyvää yötä ja toivottavasti heräät mukavaan tilanteeseeen!

Rooibos kirjoitti...

Tuure: ihan totta, bloggaminen on kivaa, koska voi paljastaa sen mitä haluaa ja saa helpotusta, vaikka ei menekään pohjamutiin :).

Aamulla tosiaan asiat näyttivät (ehkä) vähän vähemmän pelottavilta ja päivässä on ollut ainakin tähän asti ihan hyvä tunnelma. Siitä pidän kiinni!

Muutokset on jänniä. Tällä hetkellä ajatus on se, että kaikkea pitää kokeilla - yritän olla ottamatta asioita liian vakavasti. Pitää kokeilla kaikenlaista, jotta saa tietää, mikä sopii itselle :).

Rooibos kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hei Rooibos! Olet oikeassa blogin auvoisuudesta: voi väläytellä ja mikä ihaninta - kirjoittavat ihmiset vieläpä oivaltavat väläytyksistä aika paljon!

Toivottavasti olet saanut nukuttua tai ainakin levättyä asioidesi kanssa. Jos ei muuta, niin kokemuskassiin kaikki ja kirjalliseksi materiaaliksi.

Sinulla on uusi visu! En ensin tiennyt, minne tulin. Onko muuta uudistumista? Pukkaako jo uutta tarinaa kreikkalaisten jälkeen?

Rooibos kirjoitti...

vaivanpalkka: Joo, muutin vähän maisemaa :). Itsekin yllätyn välillä, kun avaan blogin :D. Ehkä oli jo aikakin muuttaa ulkoasua?

Ja ehkä pinnan alla alkaa jo kuplia uusia sanoja. Uusia sanoja uusiin juttuihin ja uusia sanoja Kreikkalaisiin. Toivon niin :).