May the Force be with you

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Kotimekossa neljän seinän sisällä

Yrittääkö kesä tulla? Ainakin täällä kotona on taas sellaiset lämpötilat päivän auringonpaisteen jäljiltä, että olen sonnustautunut trikoiseen kotimekkoon (liian kireä ja antava julkisille paikoille, mutta juuri hyvä kotioloihin) ja villasukkiin (ikkunat auki > vetoa > jalkoihin käy, koska olen ilmeisesti mummoutumassa).

Pitäisi tiskata ne, mitkä eivät mahtuneet kuivauskaappiin toissapäivänä ja sitten pakata juhannusta varten mökkikamppeet mukaan. Koneessa pyörii pyykkejä, joten nekin kaipaavat jossain vaiheessa ripustusta.

Eilen kävin Sammakon kirjakaupassa kesäalessa. Mukaan tarttui kaksi Riku Korhosta: Savumerkkejä lähtöä harkitseville sekä Kahden ja yhden yön tarinoita. Lisäksi nappasin mukaan Douglas Couplandin Eleanor Rigbyn. Kesälukemista, kun viimekesäisiäkään ei ole kaikkia luettu!

Olo on vähän väsynyt, kävin spinningissä. Ihana olisi ryömiä pikku päiväunille, mutta en kyllä harkitse sitä oikeasti. Kohta tormentaudun ja tiskaan ja sitten se pakkaus. Ulkona on ihana aurinkoinen ilta, mutta sisävelvollisuudet pitävät minut nyt neljän seinän sisällä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika tavalla sama virsi täällä: sisällä pakkausta ja kaiken maailman muka tärkeää valmistelua, vaikka ulkona on ihana ilma. No, oikeastaan minua pidättelee sisällä myös sääskilauma. Niin ja nenässä tuntuu pahuksenmoinen nuha.

Voisikohan juhannuksena tehdä jotain taikoja, että näkisi vaikka kaivosta kustantajansa nimen...

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka - ihan loistava juhannustaikaidea :D! Nyt heti kehittelemään sitä! Esim. tyynyn alle seitsemästä eri kirjasta repäisty sivu ja sitten uinumaan ;)?

ps. sanavahvistus oli "cowest". Kovasti muistuttaa käskyä "go west". Hmmm... mitähän blogger yrittää sanoa minulle ;)?

Satakieli kirjoitti...

Mikähän on Suomen läntisin kustantamo? Yrittääköhän blogger kertoa sinulle, että sieltä se kustannussopimus lopulta kolahtaa. Toivotaan niin! ;)

Hyvää juhannusta!!

Kesäminkki kirjoitti...

kahden ja yhden yön tarinoita oli aikanaan tosi kova juttu mulle, enkä ole tohtinut lukea sitä enää uudelleen. myös eleanor oli valloittava; ihanaa että joku muukin, jonka tiedän lukee sen!

Rooibos kirjoitti...

Satakieli: jaa-a, pitänee ruveta tsekkailemaan, mikä lähestymistäni kustantamoista on läntisin ;).

Kesis: minua on vähän nolottanut, etten ole lukenut Kahden ja yhden yön tarinoita tätä ennen, mutta onneksi tuo kulttuurivaje on paikattavissa. Ja Eleanor vaikutti kivalta - infoan sitten, kun olen lukenut sen, että mitä tykkäsin!

Juhannusta teille!

Anonyymi kirjoitti...

Kiiotos vierailusta =). Jospa nämä ilmat juhannukseksi tosiaan vähän lämpenis!
Hyvät juhannukset sinne...keräilehän maljakkoon niitä kukkia, ja kokeile teippiä. Määki taas joskus yritän uudestaan, ei saa luovuttaa.

Katja Kaukonen kirjoitti...

Kiitos, nappasin lukuvinkkejä. Juhannusiloja!

Rooibos kirjoitti...

Juhannusiloja sinnekin, ja teille kaikille :)!