May the Force be with you

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Suhteellisuusteoriaa

En ole kirjoittanut mitään yli viikkoon. Tänään, kun juttelin ystävän kanssa, tajusin, että siitä se juureton, sinne tänne säntäilevä, aloilleenasettumaton olo johtuukin. No kidding, Einstein? Miten se tuleekin aina vähän yllätyksenä, että erilaiset olot johtuvat kirjoittamattomuudesta? Välillä tuntuu, etten ole kovinkaan kehittynyt yksilö; joudun keksimään tässä asiassa pyörän yhä uudelleen ja uudelleen.

Tänään olen lukenut yhtä kirjaa - onnistuin hankkimaan aikataulutettua lukemista, vaikka lupailin itselleni, että loppukuu on omaa aikaa. No, kyllä se onkin, mutta maanantaihin mennessä pitää lukea tuo kirja. Siinä sivussa voi toki lukea muutakin. Niin kuin esimerkiksi Carrigerin Blamelessia sängyssä. Ja kirjoittaa? Kyllä, kirjoittaa myös. Tänään kirjoitan unisivut, ihan vain sen takia, että juurtuisin taas hiukkasen paremmin omaan elämääni.

5 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Sama juttu täällä. Kirjoittamattomuus tekee minusta hyvin hankalan ja ikävän ihmisen. Miksei sitä koskaan muista? Nautinnollisia unisivuja!

hanna kirjoitti...

Ja täällä! On tämä kiusallista kun a) jos ei kirjoita on tosi levoton olo ja b) silti ei aina saa kirjoitettua, kun on kuin tuli hännän alla ja pitää vähintäänkin syöksyä blogista toiseen lukemaan ja kommentoimaan mielenkiintoisia tekstejä sen kirjoittamisen sijasta. Mitä kässärillesi muuten kuuluu? Joko on tullut vastausta kustantamoilta?

Rooibos kirjoitti...

Katja: Joo, on kumma, että se täytyy oppia aina vaan uudelleen... tässähän alkaa jo epäillä, että hoksottimissa on vikaa ;).

Hanna: Edelleen kaksi paikkaa on vastaamatta. Kustantamo D harkitsee ja harkitsee ja harkitsee. Luulen, että ehdin lähettää uuden version kässäristä heille, ennen kuin mitään tapahtuu, mutta ei haittaa. Uuden version pitäisi olla valmis vapuksi, eikä siihen ole enää kovin pitkä aika (hui!).

Hanna kirjoitti...

Vautsi. Eli teetkö uutta versiota itsesi takia vai jonkun näistä toiveesta? Peukutan edelleenkin!

Rooibos kirjoitti...

Hanna: teen uutta versiota sekä itseni takia että kustantamo A:n ja E:n toiveesta. D arpoo vielä, mutta tosiaan, uusi versio on jo melkein valmis. Tuntuu sentään, että on lähempänä kuin ikinä, ja tällä hetkellä se tuntuuihan hyvältä :).