May the Force be with you

torstai 14. heinäkuuta 2011

Kiertää kehää

Minä NIIN toivon, että saan jotain infoa huomenna, hulluksihan tässä muuten tulee...

3 kommenttia:

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Voin kuvitella. Arvaa vain, oletko ollut jo heti aamusta mielessäni? Samastun sinuun (tai oikeastaan asemaasi) täysin ja varmaan siksi asiasta on tullut itsellekin henkilökohtainen, jotenkin minusta varmaan tuntuu, että jos kustantamossa on luettu tekstisi oikeasti ja ymmärretty sen arvo, niin ehkäpä itsellekin voisi käydä jonain päivänä yhtä ihanasti! Tarvitsen hyviä uutisia kustannusrintamalta, kun niin moni näyttää saavan pelkkiä tylyjä monistettuta hylkyjä, onneksi sinä et!!! Muuten menee usko koko touhuun... Joka tapauksessa se meili oli jo jotain ihan mahtavaa, vaikka unelman kruunaus tietenkin... :)

Anonyymi kirjoitti...

Luulisi niiden tajuavan siellä kustantamossa, että jos kerran käyvät vilauttamassa tikkaria, niin olisi pirullista antaa odottaa seuraavaan viikkoon tietoa siitä, saako sitä ihan oikeasti nuolaista.

Sitä paitsi suunnittelin just tuossa, että ostan sitten kaksi kappaletta sitä sinun esikoista: toinen itselle ja toinen siskolle, joka tykkää lukea kotimaisia novelleja. Eli voit heittää kustantamon suuntaan tämänkin täkyn, että kaksi kappaletta teosta on jo käytännössä myyty ;)

-T2

Rooibos kirjoitti...

@Vera A: Alkaa jo kiristää vannetta pään ympärillä ;). Yritän koko ajan muistuttaa itselleni, että jo pelkästään tämä tilanne on tosi hieno juttu ja ihan mahtavaa. Ja onhan se, mutta kun toiveet ovat niiiin korkealla... Huh. Kiva kuitenkin tietää, että niin monet jännäävät kanssani :).

@T2: Joo, olisi liian julmaa odotuttaa ensi viikkoon ;).