May the Force be with you

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Mainos: Kirjoituskurssi Pernajassa

Julkeasti suora lainaus saamastani mainosmeilistä, jonka haluan välittää blogiani lukeville, kirjoittaville ihmisille:

Pernajan Kvarnuddenissa elokuussa ja Berliinissä lokakuussa järjestettävillä sanataiteen pajoissa uppoudutaan suggestiivisen, vahvatunnelmaisen tekstin kirjoittamiseen.

Kirjailija Jouko Sirolan ja runoilija Mark Mallonin ohjaamilla
intensiivikursseilla kirjoitetaan omaa muistia ja ympäristöä hyväksikäyttäen, ja saadaan palautetta ja kehitysehdotuksia tekstien saattamiseksi lähemmäs kohti julkaistavaa muotoa. Kursseilla käsitellään myös julkaisemiseen ja kirjailijan työhön liittyviä kysymyksiä.

Kurssit on suunnattu runon tai proosan kirjoittajille, jotka hakevat uutta
innoitusta ja näkökulmaa kirjoittamiseensa, ja jotka mahdollisesti suunnittelevat oman teoksen julkaisemista.

Kvarnuddenin kurssin painopiste on luonnonkuvauksen, pelottavuuden ja muistin yhdistämisessä. Berliinissä keskitytään ihmis- ja kaupunkikuvauksiin, niin ikään omia muistoja ja pelkoja hyödyntäen.

Pernajan kurssi järjestetään 18.8. – 21.8.2011, ilmoittautuminen 30.6. mennessä. Järjestäjä ja ilmoittautumiset: Porvoon kansalaisopisto. Hinta 235 euroa, sis. majoituksen ja täysihoidon Kvarnuddenin leirikeskuksessa.

Vaikka yllä sanotaan, että Pernajan ilmoittautuminen kesäkuun loppuun mennessä, sain tiedon, että ilmoittautumisaikaa on jatkettu. Siispä kaikki ilmoittautumaan, mars mars! Linkki ilmoittautumiseen.

2 kommenttia:

Anne T kirjoitti...

Pentele, kun jatkui vielä sunnuntaille, muuten olisin ilmoittautunut kyllä :)

Rooibos kirjoitti...

Voi harmi, ettei osunut aikatauluihisi, Anne!