May the Force be with you

perjantai 22. helmikuuta 2008

Epäraportti ja väliaikatietotus

Ei mitään raportoitavaa. Asunto, jota kävin katsomassa, oli juuri niin hyvä kun täpinöitinkin etukäteen. Näytössä oli tosin 20 muutakin kuolaajaa ja nyt sitten odotellaan, että kuka voittaa arvonnassa. Huokaus.

Juuri tuota ylläolevaa kirjoittaessa kustantamo X lähetti sähköpostia. Eivät kuulemma ole hukanneet kässäriä, mutta on hieman ruuhkaa lukemisessa ja lähettävät sitten kirjettä kun ehtivät. Hieman ruuhkaa juu. Onkohan yhdelläkään kustantamolla epäruuhkaa käsikirjoitusten lukemisessa, ikinä? Retorinen kysymys. Pitäisiköhän perustaa vedonlyönti siitä, että kestääkö tästä meilistä vielä toiset 8 kuukautta, ennenkuin X tyrkkää sitä hylsyä postiin? Veikkaako kukaan vähemmän, entä enemmän?

Älkääkä ymmärtäkö väärin, kyllähän minä tajuan, että kustantamoihin pukkaa satoja käsikirjoituksia vuodessa ja että niitten lukemiseen menee aikaa, eikä siellä kukaan istu peukaloitaan pyörittämässä, perjantai-iltana kuudelta. Olisi se kuitenkin kiva saada edes vuoden sisällä kässärin lähettämisestä tietää, että tuleeko tekstistä normihylsy, vai olisiko teksti jopa yksityiskohtaisemman palautteen arvoinen.

Loma on alkanut. Pitäisi pakata Alppeja varten. Pitäisi myös syödä. Iltaruoka on vielä syömättä ja vähän on lattea olo. Lieneekö asioilla taas kerran yhteyttä...

Katsotaan, vieläkö irtoaa bloggausta ennen irtoamista tämän maan kamaralta. Jos ei, niin varuiksi sanon nyt, että hyvää ensi viikkoa kaikille ja tavataan viikon kuluttua taas.

2 kommenttia:

Karpalo kirjoitti...

Moi.

Löysin tällaisen.

http://www.kiiltomato.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=2031

Rooibos kirjoitti...

Kiitos Karpalo! Olisikin jäänyt tuo huomaamatta loman takia.