May the Force be with you

sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Yritystä

Tänään on ollut aika kiva päivä. Aika pitkälti sellainen, jota kaipasinkin. Pari tuntia makoilua puistossa, luin Cameronin loppuun. Aloin lämmetä Cameronille loppua kohti. Hyviä pointteja. Ei mitään tajuntaa räjäyttävää, mutta joskus (tai aika usein) ne yksinkertaiset jutut toimivat parhaiten.

Puiston jälkeen hengailua, sitten kokkausta, tiskausta ja pyykinpesua. Syötyäni mahan täyteen laitoin ruuat pois pöydältä ja korvasin lautasen muistikirjalla, veitsen ja haarukan kynällä. Yhtäkkiä olin kirjoittanut kahdeksan sivua raakatekstiä ja piti lähteä kävelylenkille siskon kanssa. Olen ihan tyytyväinen raakatekstisessioon, tiedän pystyväni käyttämään tekstiä kun alan työstää Kriittisen korkeakoulun ennakkotehtävää. Olin puoliksi ehtinyt unohtaa jo Kriittisen, mutta tajusin sitten, että toukokuu on hyvää vauhtia loppumassa ja ei tuo Kriittinen ota jos ei annakaan vielä tässä vaiheessa. Eli kaipa sitä voisi yrittää. Lisäksi totesin aamun Hesaria lukiessani, että jaa, Orivesi etsii taas porukkaa seuraavalle Kohti mestaruutta! -kurssille. Taidanpa laittaa Gamman asialle.

Tulevat deadlinet ja tavoitteet piristivät tänään mieltä. Päätettyäni lähettää Gamman Orivedelle, alkoi se elää taas pitkästä aikaa omaa elämäänsä päässäni - koko päivän on pyörinyt mielessä, että joo tuon muutan Gammasta noin ja tämän näin ja siinä kohtaa noin... Hauskaa. Jatketaan harjoituksia ensi viikolla.

Ei kommentteja: