May the Force be with you

torstai 7. tammikuuta 2010

Kops - kroohpyyh

Nyt sänkyyn. Olen tehnyt tänään lujasti töitä, hakenut pari leffalippua varauksesta, käynyt salilla hikoilemassa, syönyt, jutellut isovanhempien kanssa puhelimessa, kirjoittanut tasan kaksi sivua raakatekstiä, katsonut FlashForwardin ja nyt olen aivan kypsä sänkyyn. Otan sinne mukaan tuon Branden Becoming a Writerin ja kuvittelen puhuvani hetken kirjoittamisesta ennen kuin simahdan. Niin ja ennen kuin luen, hölvään ranteeni ja kyynärvarteni arnikalla ja toivon, että käsi on yhteistyökykyinen huomennakin, vaikka uskaltauduin rasittamaan sitä salilla.

4 kommenttia:

Tirlittan kirjoitti...

Ahkeralta on kuulostanut tuo päiväsi, hienoa;) Mutta. Koitahan kestää tuo Kaukomatkaajan reissuun lähteminen rikkomatta itseäsi...

Rooibos kirjoitti...

Tirlittan: Juu, kestetään täällä :). Se on aina vain se, että kun Kaukomatkaaja käy täällä koti-Suomessa kääntymässä ja lähtee sitten taas, niin hetkeksi tulee surku puseroon. Mutta Kaukomatkaajan olo kaukomailla on se normitila, johon sitten taas pian palataan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Rooibos! Löysin kuin löysinkin roskalaatikosta lähettämäsi kommentit. Kiitos niistä! Niistä oli paljon iloa - etenkin näin kesken piiiiiitkän työpäivän. Odotan jo, että kello kulkisi ja pääsisi kotiin lukemaan hyvää kirjaa. Vaikka työpaikkani on ihana...

Mukavaa viikonloppua!

Rooibos kirjoitti...

Vaivanpalkka - jeeee :)! Tosi kiva, että kommentit löytyivät :). Ja kiva, jos niistä oli jotain iloakin :).

Toi on kyllä hyvä tilanne, että kotona odottaa hyvä kirja lukemistaan. Parasta on, jos ei millään malttaisi istua töissä, kun haluaisi kotiin lukemaan. Sellaisesta tulee jotenkin hyvällä tavalla lapsuus mieleen, kun uppoutui kaikkiin kirjoihin ihan kympillä.