May the Force be with you

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kättä ja kylmää kättä

Kävin hierojalla. Sain hirveästi sapiskaa. Johtuu kädestäni. Ei ole kuulemma mikään ihme, että vähän vaivaa, kyynärvarren lihakset kuulemma tuntuivat siltä, että ihme, ettei vaivaa enempää. Hieroja veteli käsivarteen lopuksi lämpögeeliä. Se haisee todella pahalta. Onneksi edessä on neljä päivää ilman konetta ja ilman töitä - käsi saa levätä.

Kun tulin kotiin, lehtien seasta livahti kirjekuori. Haa! Tämän kierroksen ensimmäinen hylsy! Ihan oikeasti, voisin varmaan lakata kiusaamasta Kustantamo C:tä, sillä en muista, että koskaan ikinä historiani aikana Kustantamo C olisi tykännyt käsikirjoituksistani niin paljon, että olisi tippunut muuta kuin vakiohylsy. Ovatkohan muutkin kustantamot aktiivisia lähiaikoina? Purkavat hylsyruuhkaa, jotta pääsevät aloittamaan ensi vuonna edes vähän puhtaammalta pöydältä? Siinä tapauksessa hylsyjä varmaan tippuu piakkoin lisää - jotkut talot eivät lähetä niitä joulunalusviikolle, siltä varalta, että ihmisparan joulu menisi piluiksi hylsystä. Minulla ei mene, joten antaa tulla vaan :). Ja sitäpaitsi odotan sitä Kustantamo G:stä luvattua kommenttia. Ennen joulua tai joulun jälkeen, mutta kumminkin.

Nyt pitää ruveta ja ryhtyä. Iloista itsenäisyyspäivää ja kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Voisiko asiaa ajatella vähän samalla lailla kuin asuntokauppaa? Ihan sama, moniko käy näytössä ja on ns. kiinnostunut. Yksi ostaja riittää. Enempää ei tarvita.

Kiinnostavaa, miten G pitää lupauksensa. Kerro ihmeessä, kuinka käy.

Joka tapauksessa, olet mielessä ja peukut pystyssä.

Mukavaa itsenäisyyspäivää sinullekin!

Rooibos kirjoitti...

Kananlihalla: Niinhän se on, yksi vain tarvitaan, joka innostuu ja uskoo. Katsotaan löytyykö. Ja kiitos peukuista :).

Lila kirjoitti...

Minulta kanssa peukkuja! :) Toivotaan että muualla nappaisi.

Rooibos kirjoitti...

Kiitos, Lila, toivotaan!